Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εριέττα Κούρκουλου εγκυμοσύνη: Η οργισμένη απάντηση στα social media
LIFESTYLE

Εριέττα Κούρκουλου εγκυμοσύνη: Η οργισμένη απάντηση στα social media

Εριέττα Κούρκουλου εγκυμοσύνη: Το σχόλιο που ενόχλησε την Εριέττα Κούρκουλου και η αποστομωτική απάντησή της.

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της η Εριέττα Κούρκουλου για ορισμένα μηνύματα που δέχεται στα social media σχετικά με την φιλοζωική δράση της, την οποία δεν σταμάτησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. “Με όλο τον σεβασμό, είσαι στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Είναι κρίμα να βλέπεις εικόνες που μπορεί να σε στενοχωρήσουν! Και τα αδέσποτα έχουν μικρόβια βρε κοπέλα μου…” φαίνεται πως της έγραψε κάποιος χρήστης, με την Εριέττα Κούρκουλου να ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να κλείσει τα μάτια στα προβλήματα που υπάρχουν γύρω της επειδή σε λίγο καιρό αναμένεται να γεννήσει. Απεναντίας, τονίζει πως “το ότι θα γίνω σύντομα μητέρα, δεν αναιρεί τα υπόλοιπα στοιχεία του εαυτού μου, ούτε αποδυναμώνει τους στόχους που είχα πάντα, ή το πάθος μου να πολεμήσω για τα πιστεύω μου”.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Με όλο τον σεβασμό, είσαι στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Είναι κρίμα να βλέπεις εικόνες που μπορεί να σε στενοχωρήσουν! Και τα αδέσποτα έχουν μικρόβια βρε κοπέλα μου…”

Με όλο τον σεβασμό, δεν σταματάει ο κόσμος γύρω μου επειδή έτυχε να είμαι έγκυος. Τις τελευταίες μέρες, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στην Ουκρανία με εκατοντάδες αθώα θύματα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδάκια.

Προέκυψε παράλληλα και η ανάγκη να τρέξουμε στην Σπάρτη, μήπως προλάβουμε να σώσουμε κάποια από τα ζώα που ήταν τόσο καιρό φυλακισμένα σε αυτό το κολαστήριο!

Άσχημες εικόνες υπάρχουν παντού και όταν μαθαίνει κανείς να μην κλείνει τα μάτια του σε αυτές, δεν μπορεί να ησυχάσει, μέχρι να σιγουρευτεί ότι έχει δώσει όλο του το είναι για τις αλλάξει.

Ναι είμαι έγκυος, αλλά δεν εξέλαβα ποτέ την εγκυμοσύνη μου ως αδυναμία. Αντιθέτως, είμαι και αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ!

Όσο για την “βρομιά” των ζώων; Δεν υπάρχει βρομιά στην φύση! Την βρομιά την δημιουργεί μόνο ένα είδος και αυτό είναι ο άνθρωπος.

Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να μεταδίδουμε ξεπερασμένες νοοτροπίες και να μάθουμε επιτέλους να αξιολογούμε αυτά που μας λένε… ακόμα και οι γιατροί.

Το ότι θα γίνω σύντομα μητέρα, δεν αναιρεί τα υπόλοιπα στοιχεία του εαυτού μου, ούτε αποδυναμώνει τους στόχους που είχα πάντα, ή το πάθος μου να πολεμήσω για τα πιστεύω μου.

Το ότι θα γίνω σύντομα μητέρα, με παρακινεί να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, καταδικάζοντας κάθε είδους αδικία και μοιράζοντας ακόμα περισσότερη αγάπη σε όποιον το έχει ανάγκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις