Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κλοπ φόρμα: Επιμένει στο νέο του στυλ ο Γερμανός προπονητής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλοπ φόρμα: Επιμένει στο νέο του στυλ ο Γερμανός προπονητής

Κλοπ φόρμα: Τι έχει πει σε συνεντεύξεις του για την επίσημη ενδυμασία

Σύμφωνα με το gazzetta.gr π αραμονές του μεγάλου τελικού του Carabao Cup ο Klopp είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να φορέσει κοστούμι για το… επίσημο της περίστασης του μεγάλου παιχνιδιού στο γεμάτο «Γουέμπλεϊ». «Δεν θα φορέσω κοστούμι στον τελικό. Όχι γιατί είμαι προληπτικός. Αν δείτε τις εικόνες από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Μαδρίτη, ήμουν αξύριστος, με καπέλο. Δεν με ένοιαζε καθόλου. Θα μπορούσα να είμαι και με το μαγιό εκεί αρκεί να ήμασταν νικητές και να έβλεπα τους υπόλοιπους χαρούμενους από την ομάδα.

Προφανώς και σε ορισμένες περιστάσεις υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να ντυθείς, όμως, αν έχουμε την ελευθερία να μην το κάνουμε, δεν θα φορέσω σακάκι» ήταν τα λόγια του μερικές ώρες πριν από το ματς της Κυριακής. Στο «Γουέμπλεϊ» εμφανίστηκε με το γνωστό καπελάκι του, τη φόρμα του, όμως αυτή τη φορά – όπως το συνηθίζει φέτος – ήταν πιο περιποιημένος σε ό,τι αφορούσε στα γένια. Και τελικά του βγήκε σε καλό αφού πρόσθεσε και το Carabao Cup στη συλλογή του ως κόουτς της Λίβερπουλ μετά το Champions League, το ευρωπαϊκό Super Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και την Premier League.

Τι εξήγησε ο επιτυχημένος τεχνικός για το ντύσιμό του

Όταν είχε ντυθεί αρκετά πιο επίσημα στο παρελθόν, είχε χάσει τον γερμανικό «εμφύλιο» στον ευρωπαϊκό τελικό του 2013 από την Μπάγερν Μονάχου, όμως η φύση του ήταν τελείως αντίθεση με αυτό το στυλ ενδυμασίας. «Έχω δει τις φωτογραφίες από εκείνο το παιχνίδι και πραγματικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να νιώσω άνετα με αυτά τα ρούχα. Δεν με νοιάζει. Θα μπορούσα να είμαι ακόμα και με το μαγιό αρκεί οι γύρω μου να είναι χαρούμενοι και να έχουμε πετύχει το στόχο μας. Στον τελικό του 2019 όπως φάνηκε, δεν με ένοιαζε ούτε στο ελάχιστο το πως ήμουν» ανέφερε.

https://twitter.com/footballdaily/status/1498018276877778952?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1498018276877778952%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Ffootballdaily2Fstatus2F1498018276877778952widget%3DTweet

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις