Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μολότοφ – Ουκρανία: Γυναίκες και παιδιά φτιάχνουν βόμβες
ΚΟΣΜΟΣ

Μολότοφ – Ουκρανία: Γυναίκες και παιδιά φτιάχνουν βόμβες

Μολότοφ - Ουκρανία: Γυναίκες στην Ουκρανία φτιάχνουν μολότοφ για να επιτεθούν στον εχθρό

Γυναίκες σε όλη την Ουκρανία προσφέρουν την υποστήριξή τους φτιάχνοντας αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, όπως δείχνουν βίντεο που κυκλοφορούν στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Η Σάρα Ρέινσφορντ του BBC δήλωσε ότι πλήθος γυναικών στο Ντνίπρο της κεντρικής Ουκρανίας πέρασε το Σάββατο φτιάχνοντας βόμβες μολότοφ. “Δασκάλες, δικηγόροι, νοικοκυρές, όλες σκυμμένες στο γρασίδι, γέμιζαν μπουκάλια. Μου είπαν ότι προσπαθούν να μην σκέφτονται τι κάνουν. Δεν το επέλεξαν αυτό. Αλλά πρέπει να είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την πόλη τους”, δήλωσε ο Ρέινσφορντ.

https://twitter.com/olex_scherba/status/1497660613937582084?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497660613937582084%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.alphafreepress.gr%2Fwp-admin%2Fpost-new.php

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και ο πρώην πρέσβης της Ουκρανίας στην Οδησσό Οlexander Scherba. «Οδησσός. Κοκτέιλ μολότοφ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απίστευτοι»

Υπενθυμίζεται ότι το υπ. Εθνικής Αμυνας της Ουκρανίας πριν από μερικές ημέρες, όταν ο ρωσικός στρατός πλησίασε στο Κίεβο ζήτησε από του πολίτες να φτιάξουν μολότοφ για να υπερασπιστούν την πόλη τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις