Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

04

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πατέρας: Η εξομολόγηση και το σχόλιο του Κονδυλάτου
LIFESTYLE

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πατέρας: Η εξομολόγηση και το σχόλιο του Κονδυλάτου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πατέρας: «Εγώ χαίρομαι που δεν συγχώρεσα τα ασυγχώρητα»

Στο Survivor, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προέβη σε μία εξομολόγηση για τη σχέση, που έχει με τον πατέρα της, τον εθισμό του αλλά και το πώς το διαχειρίστηκε εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια της ομάδας των Διασήμων ανέφερε:

«Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα γιατί, όπως τους είπα, δεν έχω δώσει το τηλέφωνό του μπαμπά μου για την επικοινωνία και δεν τον έχω συναντήσει και μιλήσει από επιλογή πριν το Survivor. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο λάθος που έχει κάνει είναι ότι είχε επί πολλά χρόνια έναν εθισμό, τον οποίον δεν τον ξεπέρασε ποτέ, μέχρι να ενηλικιωθώ. Ακόμη και σήμερα πολλές φορές υποτροπιάζει και ξανασυνέρχεται. Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβω πράγματα και να ντρέπομαι, το οποίο είναι λάθος, γιατί πολύς κόσμος περνάει τα ίδια πράγματα, είτε στον τζόγο ή σε οτιδήποτε άλλο.

Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να προσπαθούμε να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους και ότι αυτό είναι μια αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Εγώ συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω μια άρνηση προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει. Διαπιστώνω ότι μεγαλώνοντας έγινα πολύ εγωίστρια, σκληρή και ανεξάρτητη. Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξω αυτό και να δίνω δεύτερες ευκαιρείς και να μάθω να συγχωρώ. Προ πάντων για την δική μου ψυχική υγεία και σε δεύτερη φάση για να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Έστω και εδώ πέρα, θέλω να ξέρει ότι παρόλα τα λάθη που έχει κάνει ότι τον αγαπώ και ότι θα τα πούμε όταν θα βγω έξω».

«Εγώ χαίρομαι που δεν συγχώρεσα τα ασυγχώρητα»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος συμμετείχε στο περσινό Survivor, ανάρτησε στο Instagram, το βίντεο με τα λόγια της παίκτριας για τον πατέρα της και σχολίασε: «Εγώ χαίρομαι που δεν συγχώρεσα τα ασυγχώρητα». Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, είχε δώσει στο παρελθόν μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τη σχέση που έχει με τον δικό του πατέρα.

Πιο αναλυτικά, ο Περικλής Κονδυλάτος, είχε πει το 2021 στο περιοδικό ΟΚ!.,

«Έχω τρεις αδελφές, δύο από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου και μία από τον γάμο με τη μητέρα μου. Είμαι πολύ δεμένος με τις αδελφές μου, τις αγαπώ πάρα πολύ, ίσως επειδή έζησαν σκληρά παιδικά χρόνια και δύσκολες καταστάσεις που ένας άλλος άνθρωπος δεν έχει ζήσει, τουλάχιστον στην παιδική του ηλικία. Ο πατέρας μας λειτούργησε πολύ εγωκεντρικά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συνέπειες των πράξεών του να επηρεάσουν τις ζωές μας και να υποστούμε κάποιες τραυματικές εμπειρίες όλοι μας.

Υπήρξε τρομερά εγωιστής, δεν λειτούργησε με βάση το καλό των παιδιών του, δεν διασφάλισε σε κάποιον από εμάς ήρεμα και ισορροπημένα παιδικά χρόνια. Αντίθετα, υπήρχε η αίσθηση ανασφάλειας μαζί του και νομίζω ότι όλοι μας νιώσαμε ότι εμείς ήμασταν οι ενήλικες και εκείνος το παιδί. Με τους περισσότερους από εμάς η σχέση είναι από τυπική έως ανύπαρκτη. Η μητέρα μου ήταν σχετικά αποστασιοποιημένη από εκείνον, αλλά το γεγονός ότι είχε αποφασίσει να είναι μαζί του είχε ως αποτέλεσμα να είμαστε εμείς αντιμέτωποι με εκείνον. Το έχω αφήσει πίσω μου, αλλά, όπως λέω πάντοτε για ανθρώπους που με έχουν βλάψει, “ναι μεν συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις