Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Μοίρου metoo: “Αυτές που έπαθαν, ας πρόσεχαν”
LIFESTYLE

Δέσποινα Μοίρου metoo: “Αυτές που έπαθαν, ας πρόσεχαν”

Δέσποινα Μοίρου metoo: Αντιδράσεις από τις δηλώσεις της Δέσποινας Μοίρου - Πώς σχολίασαν τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας

Αντικείμενο σχολιασμού έγιναν από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα οι δηλώσεις της ηθοποιού Δέσποινας Μοίρου, η οποία φαίνεται να ενοχοποιεί τα θύματα που έπεσαν θύματα βιασμού και γνωστοποίησαν τα περιστατικά, περιπτώσεις που εντάχθηκαν στο κίνημα #metoo.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Τα έχω βαρεθεί. Το #metoo εννοώ. Αϊ σιχτίρ, κουράστηκα. Πάντα υπήρχαν αυτά, και στο Χόλιγουντ, και παντού. Στην τελική αυτές που την έπαθαν, ας πρόσεχαν. Δύο πράγματα σιχαίνομαι, δεν κουτσομπολεύω, και σιχαίνομαι την κριτική. Αυτός την έπεσε σε αυτήν ή αυτή την έπεσε σε αυτόν. Σε μένα δεν έχει συμβεί. Δυστυχώς δε μου χούφτωσαν τον κ@@@. (γέλια) Αλλά ο Έλληνας είναι πουριτανός. Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά. Απλώς βαρέθηκα».

Eκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «τι να σχολιάσεις από αυτό… μήπως είχε πιει κάτι; Μπορεί να λέει άνθρωπος σε έναν βιασμό ότι φταίει το θύμα; Μήπως δεν είχε συναίσθηση αυτών που έλεγε;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε πως «κάθε δήλωση έχει τη βαρύτητα του ανθρώπου που την κάνει».

Και η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Ο καθένας χαρακτηρίζεται από αυτά που λέει… Δεν έκανε λάθος, αυτά πιστεύει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις