Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κριστιάνο Ρονάλντο Instagram: «Στέφθηκε» βασιλιάς των social media
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο Instagram: «Στέφθηκε» βασιλιάς των social media

Κριστιάνο Ρονάλντο Instagram: Τα στατιστικά βέβαια κάνουν λόγο για 23% ψεύτικων followers, ωστόσο, ο ίδιος ο CR7 απλά απολαμβάνει την αποδοχή του κόσμου.

Είναι ο βασιλιάς των social media και συγκεκριμένα του Instagram. Σύμφωνα με το gazzetta.gr μόνο ο λογαριασμός της ίδιας της σελίδας αριθμεί περισσότερους followers. Μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει τον αριθμό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος πλέον ανέβηκε… επικίνδυνα, καθώς άγγιξε τα 400 εκατομμύρια. Αριθμός υπέρογκος αν το σκεφτεί κανείς!

Μπορεί τα στατιστικά να κάνουν λόγο για 23% ψεύτικων followers, ωστόσο, ο ίδιος ο CR7 απλά απολαμβάνει την αποδοχή του κόσμου και θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους θαυμαστές του μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο, το οποίο δίχως έκπληξη πήγε… τρένο με πάνω από 25 εκατ. προβολές μέσα σε οκτώ ώρες! «Γεια σας παιδιά. 400 εκατομμύρια, ουάου. Τι αριθμός. Τώρα μπορώ να πω «Σίου»! Είναι φανταστικό, τι στιγμή για μένα. Χωρίς εσάς τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν. Σας οφείλω ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Συνεχίστε έτσι. Θα μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί σας, τα πάντα μαζί σας διότι το αξίζετε. Σας ευχαριστώ πολύ και πάμε για άλλα 100, 200 εκατομμύρια. Σας ευχαριστώ παιδιά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις