Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα αποχώρηση: Διπλή αυτή τη φορά, νέοι παίκτες στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Φάρμα αποχώρηση: Διπλή αυτή τη φορά, νέοι παίκτες στο παιχνίδι

Φάρμα αποχώρηση: Η είσοδος των δυο νεων παικτών, η ανατροπή που κράτησε τον Πελεκάνο στο ριάλιτι και το μήνυμα της Ηλιάδη στους συμπαίκτες της

Για μια ακόμα μια Κυριακή στη φετινή Φάρμα, οι παίκτες βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης. Οι δύο μονομάχοι της εβδομάδας, Γρηγόρης Αναστασιάδης και Μιχάλης Πελεκάνος ήταν αυτοί που θα διεκδικούσαν την παραμονή τους στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη να τον έχει υποδείξει ο Κουτσαβάκης και τον Μιχάλη οι συμπαίκτες τους μετά απο ψηφοφορία. Στα πέντε αγωνίσματα που μονομάχησαν ο Μιχάλης Πελεκάνος πήρε τρεις νίκες και έδειξε την… πόρτα της εξόδου στον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

“Θα σου γ…ω το σπίτι όλο” – Eκτός εαυτού η Σάσα Μπάστα (video)
Έξαλλη η Ηλιάδη στη Φάρμα – «Εμένα δεν μπορεί κανένας να με γ******»

Ωστόσο ο Γρηγόρης δεν ήταν ο μοναδικός που θα αποχωρούσε από τη Φάρμα, καθώς θα τον ακολουθούσε ακόμα ένας παίκτης. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία απουσίαζε κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων γιατί ήταν στο νοσοκομείο. Μετά λοιπόν την αποχώρηση του Γρηγόρη εμφανίστηκε μέσω βίντεο και ανακοίνωσε ότι έχει ρήξη χιαστού και έτσι οι γιατροί την είπαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

«Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι ρήξη χιαστού και δυστυχώς είναι σοβαρό και πρέπει να μπω στο χειρουργείο το συντομότερο. Σασόνι μου, σε αγαπώ πάρα πολύ και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί! Σε περιμένω, να μου προσέχεις και να είσαι δυνατή! Γρηγόρη, σε αγαπώ πολύ και σε περιμένω βεβαίως. Να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, να μην τα παρατήσεις. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη με την καλή της φίλη, Σάσα Μπάστα να ξεσπάει σε κλάματα. Στο χθεσινό επεισόδιο μπήκαν και δυο νέα πρόσωπα. Η Φανή Χαλκιά και ο Γιάννης Γιαννούλης. Η χρυσή ολυμπιονίκης και ο μπασκετμπολίστας κατά την είσοδό τους, δήλωσαν ενθουσιασμένοι και χαιρέτησαν όλους τους παίκτες, αν και με τους περισσότερους ήδη γνωρίζονταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις