Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εμπαπέ Παρί: Οι τέσσερις όροι για να ανανεώσει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμπαπέ Παρί: Οι τέσσερις όροι για να ανανεώσει

Εμπαπέ Παρί: Οι τέσσερις όροι που έθεσε στην Παρί για να ανανεώσει

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει θέσει τέσσερις όρους στην Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί τους και να μην πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ. Ανάμεσα στους όρους που έχει θέσει είναι να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και να τοποθετηθεί “ευνοϊκή” ρήτρα αποδέσμευσης το 2023, για όποια ομάδα ενδιαφέρεται να τον αγοράσει. Το σίριαλ με τον Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται, καθώς ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει μπει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Παρί και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει ενόψει καλοκαιριού. Μέχρι πρότινος η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Εμπαπέ άλλαξε στάση, μετά τον πρώτο αγώνα των Παριζιάνων με τους μερένγκες για τους “16” του Champions League.

Η γαλλική εφημερίδα L’ Equipe αναφέρει ότι ο 23χρονος σούπερ σταρ έχει θέσει κάποιους όρους στους ιθύνοντες των Παριζιάνων, προκειμένου να ανανεώσει με την Παρί. Αρχικά, θέλει η Παρί να είναι πιο κυριαρχική με τους ποδοσφαιριστές, να θέσει πιο αυστηρούς κανόνες στις καθημερινές δραστηριότητές της και να μην αφήνει “λάσκα” τους κορυφαίους παίκτες της. Σύμφωνα με την πηγή, ο Εμπαπέ αμφιβάλλει αν η ομάδα έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Δεύτερος όρος που έθεσε να υπάρχει μεγάλη “αναφορά” σε αυτόν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ως προς τα εντός αγωνιστικού χώρου, θέλει η ομάδα να παίζει με ένα στυλ που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ στον ορίζοντα υπάρχει και η “προτεραιότητα” των εκτελέσεων των φάουλ και των πέναλτι.

Ως προς το συμβόλαιό του, δεν έχει θέμα με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, αρκεί φυσικά το καλοκαίρι του 2023 (μετά από δύο χρόνια δηλαδή) να υπάρχει μια ρήτρα αποδέσμευσης που θα είναι ευνοϊκή για τους επίδοξους μνηστήρες, ωστόσο ως προς τις απολαβές, επιθυμεί να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Πηγή: Sport24
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις