Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Σάσα Μπάστα: Εκτός εαυτού με τον Κουτσαβάκη
LIFESTYLE

Φάρμα – Σάσα Μπάστα: Εκτός εαυτού με τον Κουτσαβάκη

Φάρμα - Σάσα Μπάστα: «Δεν θα παίξει κανένας με το δικό μου φαγητό», φώναζε η Μπάστα σε έξαλλη κατάσταση και χρειάστηκε να τη συγκρατήσουν για να μην πιαστούν στα χέρια

Αποφασισμένος να φτάσει τους συμπαίκτες του στα όρια τους ήταν ο Κουτσαβάκης ως αρχηγός της εβδομάδας στη Φάρμα και φαίνεται πως πέτυχε το στόχο του, αφού λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τη Σάσα Μπάστα.

Ο Κουτσαβάκης ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως δεν έχει τα σχέδια της αποστολής γιατί τα… έκαψε. Αν και αρχικά νόμιζαν ότι τους έκανε πλάκα στην συνέχεια κατάλαβαν πως όντως το εννοεί και η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται.

Βέβαια ο Κουτσαβάκης, δεν έκαψε τα σχέδια αλλά τα έκρυψε. Οι παίκτες τα έβαλαν μαζί του για την απόφαση του να τους οδηγήσει στην αποτυχία της αποστολής και του ζήτησαν να παραιτηθεί από την αρχηγεία και να φύγει από το παιχνίδι, με την Σάσα Μπάστα να βγαίνει εκτός εαυτού.

Η τραγουδίστρια είχε ένα τρομερό ξέσπασμα εναντίον του και χρειάστηκε να τη συγκρατήσουν για να μην πιαστούν στα χέρια: «Θέλεις να φτάσουμε στην κατώτερη φάση και να πεινάσουμε. Εάν θες να πεινάσουμε, θα έρθεις εκεί πέρα και θα έχεις τα αρ…α και δεν θα φας. Εντάξει; Ναι ρε φίλε. Δεν θα παίξει κανένας με το δικό μου φαγητό. Παλιοτσουτσέκι. Άκουσε να σου πω. Θα σου γ…ω το σπίτι όλο. Τρελέ!», φώναζε η Μπάστα σε έξαλλη κατάσταση και προσπάθησε να του ορμήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις