Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας για Λαζόπουλο: “Με παρουσίαζε κοντό, ανήθικο, αλλήθωρο”
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για Λαζόπουλο: “Με παρουσίαζε κοντό, ανήθικο, αλλήθωρο”

Κούγιας για Λαζόπουλο: "Με παρουσίαζε κοντό, ανήθικο, αλλήθωρο, κακό δικηγόρο, με γελοιοποιούσε στην οικογενειακή μου ζωή...", τόνισε ο Αλ. Κούγιας, μιλώντας για τον Λ. Λαζόπουλο.

Μία νέα τοποθέτηση κατά του Λάκη Λαζόπουλου, έκανε ο Αλέξης Κούγιας, μέσω της εκπομπής “Τι Λες Τώρα”, στο MEGA, με την Κατερίνα Καραβάτου. Ο γνωστός ποινικολόγος, σε υψηλούς τονους αναφέρθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντας μεταξύ άλλων οτι “δεν έχω καμία κόντρα με τον Λαζόπουλο. Αυτός επί οχτώ χρόνια έκανε μονολόγους μέσα από την εκπομπή του… Εγώ δεν είχα εκπομπή για να απαντώ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

“Με παρουσίαζε κοντό, ανήθικο, αλλήθωρο, κακό δικηγόρο, με γελοιοποιούσε στην οικογενειακή μου ζωή… Εγω έχω γεμίσει τη ζωή μου με φωτογραφίες με τα παιδιά μου, εγώ δεν τον έχω δει ποτέ σε μια φωτογραφία με τη γυναίκα του την αείμνηστη ή με το παιδί του… Ασχολείται με τη γυναίκα του, αφού έφυγε από τη ζωή”, είπε στη συνέχεια, έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, λέγοντάς του πως οι αναφορές αυτές στο πρόσωπο του Λάκη Λαζόπουλου είναι ανήθικες.

‘Καλώς ή κακώς για κάποιους, είμαι ο κορυφαίος δικηγόρος της Ελλάδας’

“Καλώς ή κακώς για κάποιους, είμαι ο κορυφαίος δικηγόρος της Ελλάδας… Δεν τολμαει κάποιος εύκολα να αναφέρει το όνομά μου”, τόνισε. “Ο Λαζόπουλος, εάν δεν ήταν σε ένα περιβάλλον με κάτι σκάφη 70 και 80 μέτρα, να τον καλύπτουν σε ο,τιδήποτε κάνει όταν πέφτουν τα φώτα, αν γνώριζαν τι γίνεται με τον Λαζόπουλο στην πραγματική του προσωπική ζωή -όπως γνωρίζω εγώ- δεν θα τον είχαν ποτέ πουθενά μαζί τους”, είπε στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ αναφέρθηκε και πάλι στην υπόθεση του σκάφους με κοκαϊνη στη Μύκονο, όπως αναφέρθηκε και το πρωί της Παρασκευής, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

“Εγώ τον έσωσα από αυτή την ιστορία”, είπε φωνάζοντας. “Τα παιδιά μου εμένα για οχτώ χρόνια, μεγάλωσαν με έναν Λαζόπουλο, ο οποίος είχε τηλεοπτική ασυλία και κάλυψη από ισχυρούς, ακούγοντας έναν αλήτη να λέει τον πατέρα τους ανήθικο”. “Ο Λαζόπουλος στο τέλος ό,τι αξίζει παίρνει. Ας μείνει εκεί με τα λεφτά του και τα κότερα. Ας αφήσει εμάς που έχουμε άλλη διαδρομή στη ζωή μας…”, ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις