Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπράντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Νέα σκληρή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Νέα σκληρή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι

Μπράντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Ακόμα ένα επεισόδιο στη διαμάχη του Brad Pitt με την Angelina Jolie με νέα μήνυση από την πλευρά του 58χρονου ηθοποιού.

Ακόμα ένα επεισόδιο στη διαμάχη του Brad Pitt με την Angelina Jolie με νέα μήνυση από την πλευρά του 58χρονου ηθοποιού ο οποίος και κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για την κίνηση που έκανε να πουλήσει το μερίδιό της από το κτήμα Château Miraval το οποίο δημιούργησαν μαζί και κάνει εξαγωγές σε κρασί σε όλον τον κόσμο. Ο Pitt κατηγορεί την Jolie πως παρά την συμφωνία που έκαναν όταν παντρεύτηκαν το 2014, να μην πουλήσει κανένας από τους δύο το μερίδιό του χωρίς να ζητήσει την άδεια του άλλου, η Jolie παρέκαμψε τον ηθοποιό και πούλησε το μερίδιό της στον Ρώσο επιχειρηματία Yuri Shefler.

Στα δικαστικά έγγραφα που εμφάνισε η ομάδα του Pitt στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, υποστηρίζεται πως η Angelina προχώρησε στην αγοραπωλησία χωρίς να ενημερώσει τον Pitt και μη κάνοντας χρήση του δικαίωματός του να αγοράσει ο ίδιος το μερίδιο του κτήματος που του ανήκει κατά 50%. «Πούλησε το κομμάτι που της αναλογεί έχοντας γνώση πως η εταιρία που το αγόρασε θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο του κτήματος στο οποίο ο Pitt έχει αφιερώσει τον εαυτό του ». Το κτήμα Miraval έχει όχι μόνο οικονομική αλλά και συναισθηματική αξία για τον πρώην ζευγάρι μιας και εκεί ο 58χρονος σήμερα Pitt και η 46χρονη Jolie παντρεύτηκαν το 2014, για να χωρίσουν το 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Η ιστορία πίσω από το κτήμα Miraval των εκατομμυρίων

Στο κτήμα που βρίσκεται στο χωριό Correns της Γαλλίας, υπάρχουν συντριβάνια, το οινοποιείο, κήποι, ένα παρεκκλήσι και πανσιόν με 35 δωμάτια. Ο Pitt και η Jolie αγόρασαν το κτήμα το 2008 έναντι 28,4 εκατομμυρίων δολαρίων και το Miraval αποτελεί το μεγάλο αγκάθι στο διαζύγιο των Brangelina μαζί με την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Ο Pitt ανέδειξε το κτήμα σε μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων με πωλήσεις του ροζ κρασιού σε όλον τον κόσμο.

Σε έγγραφα του 2013 φαίνεται πως η Jolie σταμάτησε από το 2013 να επενδύει στο κτήμα ενώ ο Pitt συνέχισε να επενδύει πολλά δολάρια για το 60% του κτήματος του οποίου την κατοχή είχε. Το κτήμα αυτό έχει αξία σήμερα 140 εκατομμυρίων ευρώ και ανήκει κατά ποσοστό 50% στις δύο εταιρίες των δύο ηθοποιών. Σύμφωνα με τα έγγραφα που είδαν το φως του δικαστηρίου, το κτήμα Miraval ανήκει κατά 50% στην εταιρία Quimicum, του Brad Pitt. Ο Pitt είχε 60% του κτήματος και η εταιρία της Jolie, Nouvel κατείχε το 40%.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις