Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οπαδική επίθεση Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό βίας
ΕΛΛΑΔΑ

Οπαδική επίθεση Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό βίας

Οπαδική επίθεση Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου πέντε άτομα έφτασαν έξω από το κομμωτήριο, εντόπισαν έναν άνδρα, τον έβγαλαν στο πεζοδρόμιο και άρχισαν να το χτυπούν με μπουνιές, κλωτσιές αλλά και ένα αντικείμενο που παρομοιάζουν με γκλοπ

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένα άτομο το μεσημέρι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με τα κίνητρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να φαίνεται πως είναι οπαδικά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου πέντε άτομα έφτασαν έξω από το κομμωτήριο επί της οδού Χανιών, εντόπισαν έναν άνδρα, τον έβγαλαν στο πεζοδρόμιο και άρχισαν να το χτυπούν με μπουνιές, κλωτσιές αλλά και ένα αντικείμενο που παρομοιάζουν με γκλοπ. Στη συνέχεια, οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ το θύμα φέρεται πως κατάφερε να φύγει μόνος του από το σημείο, προτού φτάσει η αστυνομία.

«Έμαθα ότι βρήκαν μέσα το παιδί, ήρθαν κάποιοι και πλακώθηκαν. Του είπαν “σε περιμένουμε έξω” και μετά έγινε η φασαρία», ανέφερε ηλικιωμένη που μένει σε κοντινό σημείο. Άλλος μάρτυρας, ο οποίος μένει στην περιοχή, έκανε λόγο για τέσσερα άτομα με δύο μηχανάκια τα οποία σταμάτησαν έξω από το κομμωτήριο και επιτέθηκαν άγρια σε δύο άτομα κρατώντας κάποιοι εξ αυτών γκλοπ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων, ενώ εξετάζει βίντεο από κάμερες ασφαλείας κοντινών καταστημάτων. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που έχει το κομμωτήριο είναι οπαδός του Άρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις