Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θεοχάρης Ιωαννίδης – Μενεγάκη: Τι είπε ο ηθοποιός και έκανε την παρουσιάστρια να «κοκκινήσει»
LIFESTYLE

Θεοχάρης Ιωαννίδης – Μενεγάκη: Τι είπε ο ηθοποιός και έκανε την παρουσιάστρια να «κοκκινήσει»

Θεοχάρης Ιωαννίδης - Μενεγάκη: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έκανε τη γνωστή παρουσιάστρια να «κοκκινήσει», στον αέρα της εκπομπής.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έκανε τη διάσημη παρουσιάστρια να «κοκκινήσει», στον αέρα της εκπομπής. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, ότι κάθε φορά που τη βλέπει, τα χάνει, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα συγκεκριμένο γεγονός που τον έκανε να μην μπορεί να παίξει σε θεατρική παράσταση. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όποτε σε συναντώ έχω μια περίεργη ταχυπαλμία. Όταν ήρθες μια μέρα στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” δεν μπορούσα να παίξω. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την ακτινοβολία που έχει πηγαία και τη δίνεις. Πολλοί άνθρωποι είναι φωτεινοί αλλά λίγοι τη μεταλαμπαδεύουν. Είχαμε βγει για φαγητό με κοινούς φίλους και κοιτούσα σαν τον χαζό πάνω να δω αν σε φωτίζει κάτι. Θέλω να μου φύγει η ταχυπαλμία!». Η παρουσιάστρια είπε με αμηχανία: «Μου αρέσει! Βρε, με έκανες να κοκκινήσω;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις