Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 15/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας
LIFESTYLE

Survivor spoiler 15/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler 15/2: Οι χθεσινές κατηγορίες περί κλοπής στο φαγητό έβαλαν φωτιά στην Μπλε ομάδα και προκάλεσαν την αντίδραση και της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Survivor spoiler 15/2: Σαρώνει σε τηλεθέαση το Survivor και φέτος, παρά το γεγονός ότι εδώ και δύο εβδομάδες δεν υπάρχει ενδιαφέρον στα αγωνίσματα, αφού κερδίζει μονίμως η ίδια ομάδα. Ένα Σαββατοκύριακο διαφορετικό από τα άλλα πέρασαν οι Survivors, αφού πέντε νέοι παίκτες εντάχθηκαν στις ομάδες τους και το κοινό απόλαυσε κάθε λεπτό του παιχνιδιού επιβίωσης. Η τηλεθέαση του Σαββάτου ανέδειξε για μία ακόμα φορά το Survivor στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 26,3% για το γενικό σύνολο του κοινού και 25,4% για το δυναμικό κοινό (18-54). Την Κυριακή 3.259.592 τηλεθεατές παρακολούθησαν το Survivor έστω και για 1’ με ποσοστό τηλεθέασης 26,2% για το γενικό σύνολο και 28,6%για το δυναμικό κοινό (18-54).

Οι χθεσινές κατηγορίες περί κλοπής στο φαγητό έβαλαν φωτιά στην Μπλε ομάδα και προκάλεσαν την αντίδραση και της Κάτιας Ταραμπάνκο από την Κόκκινη ομάδα. Απόψε οι δύο ομάδες διεκδικούν το έπαθλο επικοινωνίας σε ένα στίβο διαφορετικό από όσους έχουμε ξαναδεί. Ποιοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέα από τους δικούς τους ανθρώπους; Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αλλάζει κάτι και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Survivor spoiler 15/2: Δεν γίνεται να κερδίσουν αν δεν αποχωρήσουν οι πιο αδύναμοι κρίκοι

Οι Διάσημοι θα κερδίσουν και πάλι, καθώς δεν έχουν αντίπαλο και δεν γίνεται να χάσουν από μια ομάδα διαλυμένη. Οι Μαχητές τσακώνονται συνέχεια, έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα, αλληλοκατηγορούνται ακόμα και για κλοπή, ενώ και οι νέοι παίκτες δεν έχουν μπει με φόρα στην ομάδα για να βοηθήσουν. Με τις συνθήκες αυτές, δεν γίνεται να κερδίσουν αν δεν αποχωρήσουν οι πιο αδύναμοι κρίκοι, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στα ματσαρίσματα. Το σκηνικό είναι το συνηθισμένο και σήμερα και αναμένουμε αύριο την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού για το ποιος θα αποχωρήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις