Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Άνιστον γενέθλια: Γιόρτασε με… στιλ!
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον γενέθλια: Γιόρτασε με… στιλ!

Τζένιφερ Άνιστον γενέθλια: Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένιφερ Άνιστον ευχαρίστησε την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές

Η Τζένιφερ Άνιστον γιόρτασε τα γενέθλιά της με στιλ! Η διάσημη ηθοποιός έκλεισε τα 53 την Παρασκευή και το Σάββατο μοιράστηκε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram για να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν, φορώντας ένα αστραφτερό χρυσό παντελόνι. Μάλιστα, πρέπει να είναι τόσο χαρούμενη με το παντελόνι αυτό, που χαμογελά στην κάμερα και κουνά το πόδι της για να δείξει το ιδιαίτερο σχέδιο του παντελονιού με τις χρυσές λωρίδες.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένιφερ Άνιστον ευχαρίστησε την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές που της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της. «Σας ευχαριστώ όλους πολύ» έγραψε συνεχίζοντας: «Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για όλη την αγάπη που μου στείλατε για τα γενέθλιά μου. Είμαι ένα ευλογημένο κορίτσι». Την ανάρτηση ολοκλήρωσε με τη φράση «Σας αγαπώ» δίπλα σε ένα emoji με κόκκινη καρδιά και άλλο ένα με το δάχτυλο που δείχνει προς την καρδιά.

Διχασμένα τα σχόλια για το παντελόνι

Πολλοί από τους διάσημους φίλους της έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές της, όπως η Λίλι Κόλινς αλλά και η Τζούλιαν Μουρ. Άλλοι πάντως, επικεντρώθηκαν περισσότερο στο παντελόνι της Τζένιφερ Άνιστον, με τις αντιδράσεις να είναι διχασμένες: άλλοι το λάτρεψαν και άλλοι το μίσησαν. «Ω ναι! Αυτό ακριβώς είναι το σωστό παντελόνι γενεθλίων. Χρόνια σου Πολλά» σχολίασε η ηθοποιός Τζούλιετ Λιούις, ενώ η συνάδερφός της Γουίτνεϊ Κάμινγκς έγραψε: «Εντάξει λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη φορά που αμφισβητώ την κρίση σου».

Πέρυσι, η Τζένιφερ Άνιστον είχε μιλήσει στο περιοδικό People για το πώς έμαθε να εκτιμά τα μικρά πράγματα στη ζωή. Σημειώνοντας ότι εξακολουθεί να αφιερώνει χρόνο σε κάθε κουραστική μέρα για να χαζέψει το ηλιοβασίλεμα, η Άνιστον είπε: «Είναι η αγαπημένη μου στιγμή. Μακάρι να μπορούσαμε να παγώσουμε το χρόνο σε αυτή τη μαγική ώρα». Πρόσθεσε επίσης πως λατρεύει το διαλογισμό. «Διαλογίζομαι κάθε μέρα, κάθομαι ήσυχα και γράφω» ανέφερε. «Αυτό είναι αρκετό. Και κάθε είδους γιόγκα είναι ο διαλογισμός μου. Απλώς έχω πίστη σε μια μεγαλύτερη εικόνα, υποθέτω. Και πιστεύω στην ανθρωπότητα, παρόλο που υπάρχουν τόσα πολλά που μας αποθαρρύνουν να πιστέψουμε σε αυτήν – αλλά εγώ το κάνω».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις