Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ακρίτα – Ρουβάς: Το καυστικό σχόλιο για τον τραγουδιστή που ξεσήκωσε νέες αντιδράσεις
LIFESTYLE

Ακρίτα – Ρουβάς: Το καυστικό σχόλιο για τον τραγουδιστή που ξεσήκωσε νέες αντιδράσεις

Ακρίτα - Ρουβάς: Η δημοσιογράφος μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή, ξεκινώντας νέο κύμα αντιδράσεων.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε με πέντε λέξεις τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η δημοσιογράφος μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook εκτίμησε για τον τραγουδιστή πως: «Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε». Κάτω από την ανάρτησή της τα σχόλια έπεσαν βροχή με πολλούς να αντιδρούν. Η δημοσιογράφος μάλιστα άνοιξε διαδικτυακό διάλογο με τους followers της. Κάποιος έγραψε: Από εσάς συγκεκριμένα Elena Akrita αλήθεια είναι πως δεν περίμενα αυτό το σχόλιο. Η τοποθέτηση του Ρουβά ήταν ακριβώς η ίδια με των γονιών του Άλκη, η ίδια με του Ζακ… “απαντάμε στη βία με αγάπη”

Η κυρία Ακρίτα απάντησε: Μιλάτε σοβαρά ή τρολάρετε; Ελπίζω το δεύτερο. Κάποιοι πάλι θυμήθηκαν στο Twitter τότε που η κυρία Ακρίτα είχε φωτογραφηθεί με τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη. Η ίδια είχε πει στο παρελθόν για τη φωτογραφία της με τον Λιγνάδη: «Με δαιμονοποίησαν γιατί έχω φωτογραφία με τον Λιγνάδη από πρεμιέρα του Εθνικού και από παρουσίαση βιβλίου. Έχω φωτογραφία με τον Φιλιππίδη, τον Κιμούλη, τον Χαϊκάλη, με τον οποίο έχω δουλέψει τόσα χρόνια. Ο κόσμος για να βγει να μιλήσει πρέπει να βγουν πρώτα τα θύματα. Αν δεν βγουν τα θύματα, δεν μπορείς να βγεις εσύ σαν τρελός να μιλήσεις. Θα φας αγωγή πέντε εκατομμυρίων».

Δείτε τα σχόλια στο Twitter με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτας:

https://twitter.com/kidon_W/status/1492887231069147138?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1492887231069147138%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1211702%2Felena-akrita-i-kariera-tou-rouva-teleiose%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις