Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρουβάς για Λιγνάδη: Ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης παίρνει θέση
ΕΛΛΑΔΑ

Ρουβάς για Λιγνάδη: Ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης παίρνει θέση

Ρουβάς για Λιγνάδη: "Εκφράζω τον σεβασμό μου στον Σάκη Ρουβά για το θάρρος του να εκφράσει τη γνώμη του πολιτισμένα και ελεύθερα, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που σίγουρα ήξερε ότι θα ακολουθήσει"

Τον “σεβασμό” του προς τον Σάκη Ρουβα για “το θάρρος του να εκφράσει τη γνώμη του πολιτισμένα και ελεύθερα”, εκφράζει ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης με ανάρτησή του στο Facebook, παίρνοντας θέση υπερ του τραγουδιστή, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη. “Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που σίγουρα ήξερε ότι θα ακολουθήσει” προσθέτει ο κ. Δοξιάδης, ο οποίος στη μακροσκελή του ανάρτηση, σημειώνει επίσης πως ο Σάκης Ρουβάς είχε κάθε δικαίωμα να εκφραστεί δημόσια για τον φίλο του Δημήτρη Λιγνάδη.

“Αναφέρθηκε στην υπόθεση με έναν τρόπο, κατά τη γνώμη μου, αφ’ ενός σοβαρό, μετρημένο και υπεύθυνο, με πλήρη σεβασμό στην ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, αλλά που ταυτόχρονα εκδήλωνε ενσυναίσθηση για τον κατηγορούμενο – και όχι “ένοχο”, σε ένα κράτος δικαίου, χωρίς την ετυμηγορία των δικαστηρίων” επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Δοξιάδης.

Υπενθύμισε παράλληλα τη στάση του Σάκη Ρουβά και την εποχή του δημοψηφίσματος. “Θυμάμαι πόση εντύπωση μου είχε κάνει η στάση του Σάκη Ρουβά την εποχή του “Μένουμε Ευρώπη”, ακριβώς γιατί ήταν αυτός που ήταν. Με θάρρος υποστήριξε την κίνηση, γνωρίζοντας ότι μόνο κακό θα του κάνει στην καριέρα του, και θα τον καταστήσει αντιδημοφιλή σε μεγάλο μέρος του κοινού του, όπως και έγινε” τόνισε ο συγγραφέας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις