Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τερζής – Ρουβάς: «Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου»
LIFESTYLE

Τερζής – Ρουβάς: «Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου»

Τερζής - Ρουβάς: Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έκανε χθες μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter κατά του τραγουδιστή.

Επιμένει να ασκεί κριτική στον Σάκη Ρουβά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής μετά τις δηλώσεις του διάσημου τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς. Σε δηλώσεις του σήμερα, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον ALPHA, ο Νίκος Τερζής ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν έχει πάρει την απόφασή του και περιμένει μία δημόσια «συγγνώμη» από τον τραγουδιστή για τις δηλώσεις που έκανε.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έκανε χθες μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέροντας: «Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;» βάζοντας και το hashtag  #Ρουβάς. «Ξέρετε πόσο ευαίσθητος είμαι σε τέτοια θέματα. Δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωση μου ξεκινάει με ένα “αν”. Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη. Με λυπεί το γεγονός ότι άκουσα μία ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, τον οποίο δεν θα τον κρίνω εγώ, η Δικαιοσύνη θα τον κρίνει, αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος», είπε αρχικά ο Νίκος Τερζής.

«Περιμένω μια συγγνώμη»

Ύστερα, συμπλήρωσε: «Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή. Γενικά, δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου. Ό,τι λέω σαν άνθρωπος, το εννοώ πάντα. Περιμένω και μια συγγνώμη, γιατί ο Σάκης θα έπρεπε να το πει ότι “ξέρετε κάτι, παιδιά, συγγνώμη, λάθος”. Δεν μπορούμε να αγνοούμε όσα συμβαίνουν και να μένουμε στο ταλέντο».

«Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή, και ό,τι κάνω σε αυτή τη ζωή το εννοώ. Την απάντησή του δεν την είδα, το βίντεο είδα που μου την έστειλαν… Στα θύματα πρέπει να μείνουμε όλοι και όχι να ωραιοποιούμε πράγματα. Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη, και ο ίδιος μου ο αδερφός να το έκανε θα είχα την ίδια στάση», είπε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις