Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πυροβολισμοί – Τζάστιν Μπίμπερ: Άγρια συμπλοκή, φυγαδεύτηκαν διάσημοι
ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί – Τζάστιν Μπίμπερ: Άγρια συμπλοκή, φυγαδεύτηκαν διάσημοι

Πυροβολισμοί - Τζάστιν Μπίμπερ: Το συμβάν έλαβε χώρα μετά την μεγάλη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής στο «Pacific Design Center».

Ένταση επικράτησε έξω από το μαγαζί που διοργάνωσε after party, μετά από συναυλία του ο Τζάστιν Μπίμπερ. Τέσσερις άνθρωποι, σοβαρά τραυματισμένοι, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Χάιλι φυγαδεύτηκαν από την αστυνομία, μαζί με τους υπόλοιπους διάσημους καλεσμένους του. Ανάμεσά τους ο Τζεφ Μπέζος και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Το συμβάν έλαβε χώρα μετά την μεγάλη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής στο «Pacific Design Center» στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Super Bowl. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, η ένταση ξεκίνησε, όταν ο ράπερ Kodak Black βγήκε στις 2:00 τα ξημερώματα έξω από το μαγαζί μαζί με δύο ακόμα ράπερ, τον Gunna και τον Lil Baby.

Άγνωστος ο λόγος του καβγά

Ο λόγος που ξεκίνησε ο καβγάς με την παρέα των 10 ατόμων, που βρισκόταν στο ίδιο σημείο, παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής, όπως και ο ρόλος του Kodak Black. Ενώ φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει σχέση με την συμπλοκή, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν παρενέβη για να την σταματήσει ή αν εκείνος την ξεκίνησε. Ωστόσο, είναι κι εκείνος ανάμεσα στους τραυματίες.

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αρχές του Λος Άντζελες εξηγεί πως μετά τα πρώτα στοιχεία, η υπόθεση δεν αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ενημέρωσαν επίσης, πως οι τραυματίες νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις