Πατούλη – Χολεβας: Παρέα στο Παρίσι

LIFESTYLE

Πατούλη – Χολεβας: Παρέα στο Παρίσι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πατούλη - Χολεβας: "Συνεχίζουμε δυναμικά την περιήγηση μας για την προετοιμασία της νέας μας κολεξιόν Marina by Vlassi Holeva!", σημειώνει η Μαρίνα Πατούλη

10.02.2022 | 21:55

Στο Παρίσι βρίσκονται η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας. Οι δυο τους ταξίδεψαν στη γαλλική πρωτεύουσα εγκαινιάζοντας τη νέα τους συνεργασία. Σκοπός να διαλέξουν υφάσματα για τη νέα συλλογή ρούχων που θα φέρει την υπογραφή της Μαρίνας Πατούλη. Επίσης, ανάρτηση έκανε στο προφίλ της στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη. “Συνεχίζουμε δυναμικά την περιήγηση μας για την προετοιμασία της νέας μας κολεξιόν Marina by Vlassi Holeva!”, σημειώνει η Μαρίνα Πατούλη στη νέα τους φωτογραφία από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε αναφέρει για εκείνη: “Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν σέξι και θελκτική και όμορφη τη Μαρίνα Πατούλη”, με την ίδια να απαντά: “Ευχαριστώ τον κύριο Χολέβα που με βρίσκει σέξι. Βρισκόμαστε αρκετά συχνά με τον κύριο Χολέβα γιατί ετοιμάζουμε και κάτι επαγγελματικό. Ελεύθερη είμαι και να θεωρηθεί οτιδήποτε για τη μεταξύ μας σχέση δεν είναι ποινικό αδίκημα. Τον θεωρώ έναν από τους πιο ωραίους άντρες της Αθήνας”.

Exit mobile version