Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Holly Grace – Αρναούτογλου: Το bullying και η συμμετοχή σε διαφήμιση της Pantene
LIFESTYLE

Holly Grace – Αρναούτογλου: Το bullying και η συμμετοχή σε διαφήμιση της Pantene

Holly Grace - Αρναούτογλου: "Δεν γύριζα στο σπίτι από τον σύντομο δρόμο γιατί μου την είχαν στημένη. Έχει τύχει να με χτυπήσουν, να με απειλήσουν, αλλά συνήθως με έβριζαν".

Καλεσμένη στο The2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν η περσόνα Holly Grace, κατά κόσμον Θέμης Θεοχαρόγλου. Η Drag Queen που είδαμε πρόσφατα στην τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού σαμπουάν, που προκάλεσε αντιδράσεις, είχε περάσει και από το μουσικό ριάλιτι “House of Fame” όπου πήγε να δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι. Η Holly Grace, η περσόνα που υποδύεται προέκυψε όταν έπρεπε να δημιουργήσει μία παράσταση και να έρθει σε επαφή με χώρο μακιγιάζ. Η Holly Grace μίλησε για το μπούλινγκ που δέχεται από τα σχολικά της χρόνια για τη σεξουαλική της ταυτότητα, για το πώς νιώθει σήμερα αλλά και για την αντιμετώπιση των γονιών της.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η μητέρα της ήταν πάντα δίπλα της, καθώς ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική ταυτότητα του παιδιού της. “Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό”.

Ο πατέρας της, από την άλλη, ήταν πιο συντηρητικός και η πορεία προς την αποδοχή του παιδιού του ήταν δύσκολη. “Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε διαφορετικά, ποτέ δεν καθίσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Εκτίμησα το ταξίδι που έκανε για να φτάσει στην πλήρη αποδοχή. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανάγκη από αγάπη. Οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που σε γεννάει αλλά και αυτή που δημιουργείς”, ανέφερε.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το bullying που δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια ανέφερε ότι στο σχολείο δέχτηκε ασταμάτητο μπούλινγκ. “Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα ένα βίαιο σχολικό περιβάλλον. Δεν γύριζα στο σπίτι από τον σύντομο δρόμο γιατί μου την είχαν στημένη. Έχει τύχει να με χτυπήσουν, να με απειλήσουν, αλλά συνήθως με έβριζαν”. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄αυτό. Όλοι μου λένε ότι είναι πολύ περήφανοι για την πορεία μου. Όταν έφυγα από τη Λάρισα και πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα ότι θα κάνω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ, χωρίς να με ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Δεν έχω ανάγκη να ακούσω συγγνώμη, μακάρι να το αισθάνθηκαν”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις