Κάρφωσε καρφί στο κεφάλι της: Σοκ με έγκυο στο Πακιστάν

ΚΟΣΜΟΣ

Κάρφωσε καρφί στο κεφάλι της: Σοκ με έγκυο στο Πακιστάν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κάρφωσε καρφί στο κεφάλι της: Το περιστατικό κίνησε το ενδιαφέρον των Αρχών όταν έγιναν viral οι ακτινογραφίες της εγκύου

10.02.2022 | 10:37

Έναν κομπογιαννίτη «θεραπευτή» αναζητούν οι Αρχές της πόλης Πεσαβάρ του Πακιστάν, που έπεισε μια έγκυο να καρφώσει ένα καρφί στο μέτωπό της για να φέρει στον κόσμο αγόρι! Ευτυχώς το καρφί, αν και διαπέρασε το κρανίο της γυναίκας, δεν έφθασε στον εγκέφαλό της. Η έγκυος είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου Lady Reading ότι και μια άλλη γυναίκα από το χωριό της έκανε το ίδιο και γέννησε αγόρι, μολονότι το υπερηχογράφημα είχε δείξει ότι κυοφορούσε κορίτσι.

Το περιστατικό κίνησε το ενδιαφέρον των Αρχών όταν έγιναν viral οι ακτινογραφίες της εγκύου, καθώς οι γιατροί δεν το κατήγγειλαν στην αστυνομία. Άγνωστο παραμένει αν η γυναίκα κάρφωσε μόνη της το καρφί στο κεφάλι της, ή τη βοήθησε κάποιος άλλος, αλλά όπως αποκάλυψαν οι γιατροί , όλα έγιναν στο σπίτι της. Συγγενείς προσπάθησαν αργότερα να βγάλουν το καρφί, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η γυναίκα έχει τρεις κόρες και κυοφορούσε κορίτσι όταν αποτάνθηκε στον «θεραπευτή». Μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου είπαν ότι ο άνδρας της ήταν δυσαρεστημένος που δεν είχε αγόρι και απείλησε τη γυναίκα του ότι θα τη χωρίσει.

Ετικέτες
Exit mobile version