Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φίλος Άλκη Καμπανού: Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του 19χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Φίλος Άλκη Καμπανού: Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του 19χρονου

Φίλος Άλκη Καμπανού: Νέα στοιχεία για την στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Νέα στοιχεία για την στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εκ των συλληφθέντων λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία του 19χρονου, παρακολούθησαν τον αγώνα βόλεϊ μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού από το πέταλο του γηπέδου, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας μάζεψαν τα πανό με τα χρώματα της ομάδας τους και κατευθύνθηκαν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκεί συνάντησαν και τους υπόλοιπους και πήγαν για «Κυνήγι Φιλάθλων».

Ο 21χρονος Έλληνας σύμφωνα με καταθέσεις, είχε πέσει ακριβώς ένα χρόνο πριν από τη δολοφονική επίθεση και ο ίδιος θύμα ανάλογης επίθεσης και είχε νοσηλευτεί για έναν μήνα στο νοσοκομείο. Διατυμπάνιζε σύμφωνα με τις ίδιες καταθέσεις ότι θα πάρει εκδίκηση. Χαρακτηριστικά : «Πριν από έναν χρόνο ο Κ. δέχτηκε στην περιοχή του Φοίνικα απρόκλητη επίθεση από ομάδα οπαδών του Άρη, κατα την οποία τραυματίστηκε σοβαρά, μεταξύ άλλων στο ένα μάτι και νοσηλεύτηκε για έναν μήνα περίπου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο Κ. διατυμπάνιζε σ κύκλους συν οπαδών του, ότι θα πάρει εκδίκηση για τη ζημιά που είχε υποστεί από οπαδούς του Άρη».

Τα λόγια πριν τη δολοφονική επίθεση

Χαρακτηριστική είναι και η κατάθεση ενός εκ των φίλων του Άλκη, ο οποίος πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο, που αποδεικνύει ότι οι 11 κατηγορούμενοι είχαν βγει για «κυνήγι» συγκεκριμένων οπαδών, αλλά στο τέλος επιτέθηκαν και δολοφόνησαν τον νεαρό Άλκη, «γιατί βρέθηκε την λάθος ώρα στο λάθος σημείο», όπως λένε χαρακτηριστικά πηγές από την Ελληνική Αστυνομία. Ο φίλος του αδικοχαμένου νέου αναφέρει: «Ένα από τα άτομα ρώτησε “Τι ομάδα είστε”. Κανένας από εμάς τους πέντε δεν αποκρίθηκε. Δεύτερο άτομο από την ίδια ομάδα αποκρινόμενο προς τον πρώτο είπε “Δεν τους ξέρω πάμε να φύγουμε” ή “δεν είναι αυτοί πάμε να φύγουμε». Τότε κάποιος από την παρέα των αγνώστων, πιθανώς αυτός που ρώτησε τι ομάδα είμαστε, είπε «Στα αρχ… μου πάμε» και αμέσως μας επιτέθηκαν».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida, ο φίλος του άτυχου 19χρονου Άλκη Καμπανού, σε συμπληρωματική του κατάθεση, έδειξε ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι το βράδυ της δολοφονικής επίθεσης. Τον χαρακτήρισε μάλιστα ως «δρεπανοφόρο»! «Αυτός που μου δείχνετε στη φωτογραφία είναι και αυτός που μου δείξατε και χθες. Αυτή τη φωτογραφία που μου δείχνετε τώρα είναι σίγουρα πιο πρόσφατη».

«Ελπίζω να πιάσετε τους άλλους δράστες της επίθεσης»

»Το άτομο αυτό στη φωτογραφία μου προσομοιάζει σε μεγάλο βαθμό με αυτόν που κρατούσε το δρεπάνι στη φασαρία», είπε το ένα από τα θύματα της επίθεσης, φίλος του άτυχου Άλκη, στην δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς την περασμένη Πέμπτη. «Το ύψος, τα κιλά, η σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά του πάνω μέρος του προσώπου του αλλά και τα μαλλιά του είναι σχεδόν ίδια με αυτά του δρεπανοφόρου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Ελπίζω να πιάσετε τους άλλους δράστες της επίθεσης και ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα της οπαδικής βίας», κατέθεσε ο νεαρός στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις