Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ξέχασα τον κωδικό του wi fi στα Windows: Τι να κάνω;
PLUS

Ξέχασα τον κωδικό του wi fi στα Windows: Τι να κάνω;

Ξέχασα τον κωδικό του wi fi στα Windows: Τι βρήκαμε στο διαδίκτυο

Αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης δικτύου Wi-Fi, μπορείτε να τον βρείτε εφόσον είστε ήδη συνδεδεμένοι στο δίκτυο Wi-Fi με έναν άλλο υπολογιστή Windows.

Αφού βρείτε τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε έναν άλλο υπολογιστή ή συσκευή, για να συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi.

Σε έναν υπολογιστή Windows που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο Wi-Fi, κάντε μία από τις παρακάτω ενέργειες, ανάλογα με την έκδοση των Windows που εκτελείται στον υπολογιστή:

Στην Windows 11, επιλέξτε το κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε πίνακας ελέγχου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Πίνακας Ελέγχου > Κέντρο δικτύου και Internet > δικτύου και κοινής χρήσης.

Σε Windows 10, επιλέξτε το κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις > & κατάστασης > Internet > > Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης.

Στα Windows 8.1 ή 7, αναζητήστε τον όρο Δίκτυο και, στη συνέχεια, επιλέξτε το Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης από τη λίστα των αποτελεσμάτων.
Για να μάθετε πώς μπορείτε να μάθετε ποια έκδοση του Windows διαθέτετε, ανατρέξτε στο θέμα Ποιο λειτουργικό σύστημα Windows χρησιμοποιώ;

Στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης, δίπλα στις Συνδέσεις, επιλέξτε το όνομα του δικτύου Wi-Fi.

Στην κατάσταση Wi-Fi, επιλέξτε Ιδιότητες ασύρματου δικτύου.

Στις ιδιότητες ασύρματου δικτύου, επιλέξτε την καρτέλα Ασφάλεια και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο έλεγχου Εμφάνιση χαρακτήρων.
Ο κωδικός πρόσβασης δικτύου Wi-Fi εμφανίζεται στο πλαίσιο Κλειδί ασφαλείας δικτύου.

Σε έναν άλλο υπολογιστή ή συσκευή Windows, συνδεθείτε κανονικά στο δίκτυο Wi-Fi και καταχωρήστε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi, όταν σας ζητηθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση σε Wi-Fi, ανατρέξτε στο θέμα Σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi στο Windows.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις