Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΑΣΕΠ 2Κ/2019 2022 – Υπουργείο Υγείας: «Ανοίγει» ξανά η προκήρυξη, ποια τα δικαιολογητικά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΣΕΠ 2Κ/2019 2022 – Υπουργείο Υγείας: «Ανοίγει» ξανά η προκήρυξη, ποια τα δικαιολογητικά

ΑΣΕΠ 2Κ/2019 2022 - Υπουργείο Υγείας: Νέα πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών στην προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ δημοσιοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή.

Νέα πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών στην προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ δημοσιοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή. Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ: Για την ανάγκη αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν το διορισμό τους στην κατηγορία Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της προκήρυξης Α.Σ.Ε.Π. 2Κ/2019 (ΦΕΚ 7/28.03.2019, 8/3.4.2019, 15/2.5.2019, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, θέσεων τακτικού προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, το Α.Σ.Ε.Π. καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, προηγούνται μεταξύ των αδιάθετων υποψηφίων σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π., στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π. Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη 2Κ/2019 Κατηγορία ΠΕ ή ΔΕ Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 115 10 σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο Α.Σ.Ε.Π. POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ).

Τα δικαιολογητικά

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση. Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 9 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 22 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Τρίτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους αναρτημένους στην παρούσα ανακοίνωση πίνακες και δεν αποστείλουν στο Α.Σ.Ε.Π. την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης υπογεγραμμένης καθώς και τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά  εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις