Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τι είπε Βρισηίδα για τη Ναυσικά: Η ατάκα πίσω από τις κάμερες του Survivor
LIFESTYLE

Τι είπε Βρισηίδα για τη Ναυσικά: Η ατάκα πίσω από τις κάμερες του Survivor

Τι είπε Βρισηίδα για τη Ναυσικά: Τι ειπώθηκε μεταξύ Βρισηίδας και Ναυσικάς στο Survivor;

Το σχόλιο της Βρισηίδας που εξόργισε τη Ναυσικά στο Survivor

«Ας ξεκινήσω από κάποια πράγματα που δεν έχω πει εδώ και πολύ καιρό. Κρατιέμαι κρατιέμαι αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ειπωθούν. Η Μυριέλλα, λοιπόν, με τη Βρισηίδα πριν μπούμε στο Survivor την ημέρα που μείναμε στο ξενοδοχείο ήταν μαζί στο δωμάτιο η Βρισηίδα είπε κάποια πράγματα για μένα πάρα πολύ άσχημα δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά και αυτό το ξέρω εγώ εδώ και ένα μήνα. Αποφάσισα να μην κάνω την κακιά όταν δεν υπάρχει λόγος αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα πια αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι συγκεκριμένη κοπέλα. Κανένα κοριτσάκι δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιον μου και για τη σχέση μου» δήλωσε στην κάμερα του Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τι έγινε ανάμεσα στα δύο κορίτσια και φτάσαμε σε αυτή την κόντρα; Όπως ακούσαμε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Βρισηίδα φέρεται να είπε στη Μυριέλλα μία ημέρα πριν μπουν στο Survivor πως «τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια π… πολυτελείας; Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …».

Τα λόγια αυτά φαίνεται πως τα μετέφερε η Μυριέλλα στους δημοσιογράφους στον Άγιο Δομίνικο κι από εκεί έφτασαν στην Ελλάδα. Αν όντως ισχύουν, πάντως, έχει όλο το δίκιο με το μέρος της η Ναυσικά σε αυτή την κόντρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις