Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

25

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Metoo Ελλάδα – Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κάτι γίνεται μόδα και μας παρασύρει σε επιθέσεις»
LIFESTYLE

Metoo Ελλάδα – Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κάτι γίνεται μόδα και μας παρασύρει σε επιθέσεις»

Metoo Ελλάδα - Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Τι είπε ο ηθοποιός για τα ριάλιτι, τα talent show και την καριέρα του

Την άποψή του για το κίνημα MeToo, τις καταγγελίες, αλλά και τις επιθέσεις στο διαδίκτυο, μίλησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους ρόλους που έχει απορρίψει και έχει μετανιώσει, αλλά και για τη σάτιρα στην τηλεόραση. «Έχω πει όχι σε ρόλο 2-3 φορές και το έχω μετανιώσει. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε και καμία βλακεία κάπου – κάπου. Μου έχει συμβεί και το αντίθετο», είπε ο ηθοποιός και αναφέρθηκε στην εκπομπή του «Grandmother» και αν θα συνεχιστεί: «Η πρόθεση στην εκπομπή μου είναι να συνεχίσουμε, δεν ξέρω γιατί από το κανάλι το προγραμμάτισαν μέσα στο κατακαλόκαιρο. Με ενδιαφέρον και όχι σκανδαλοθηρικά, έκανα ερωτήσεις στην εκπομπή μου για τα προσωπικά των καλεσμένων».

«Με τη σάτιρα στην τηλεόραση έχω ένα θέμα. Αρνήθηκα πολλά χρόνια να μεταφέρω στην τηλεόραση τους “Άγαμους θύτες”», σημείωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Σχετικά με το MeToo, αλλά και με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όλα όσα ήρθαν «στο φως», τόνισε: «Με ανθρώπους που γνωρίζεις έστω και λίγο, μας εκπλήσσει η σκοτεινή τους πλευρά δυσάρεστα και λες δε θέλω να είναι αλήθεια».

Κάτι γίνεται μόδα και μας παρασύρει σε απερίσκεπτες επιθέσεις

«Άνθρωποι που έχουν υποστεί βλάβη έχουν κάθε δικαίωμα να κινηθούν και υπάρχουν όλες οι διαδικασίες για να βρουν το δίκιο τους», σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα που φτάνει και σε ακρότητες. Κάτι γίνεται μόδα και μας παρασύρει σε απερίσκεπτες επιθέσεις, ειδικά στο διαδίκτυο». «Έχω ακούσει να κατηγορούνται άδικα άνθρωποι πολλές φορές. Γίνεται από παραλογισμό, από εκδίκηση. Υπάρχει μία περίπτωση του MeToo που γνωρίζω τον άνθρωπο, ξέρω ότι ήταν εντελώς άδικο αυτό που συνέβη. Αυτό που έχει υποστεί από μία παράλογη κατηγορία είναι τρομακτικό», συνέχισε στο ίδιο θέμα, επισημαίνοντας ότι: «Δεν μπορούμε να τους δικάζουμε πριν υπάρξουν όλες οι διαδικασίες, είναι άδικο ακόμα κι αν είναι ένοχοι».

Αναφορικά με τα ριάλιτι είπε: «Δεν καταλαβαίνω τη λειτουργία του ριάλιτι, δεν μπορώ να τα δω. Talent show βλέπω ευχάριστα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις