Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κηδεία μητέρας Σίσσυς Χρηστίδου: Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου
LIFESTYLE

Κηδεία μητέρας Σίσσυς Χρηστίδου: Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Κηδεία μαμάς Σίσσυς Χρηστίδου: Για την απαγόρευση φωτογραφιών από την κηδεία της μαμάς της Χρηστίδου μίλησε η Καινούργιου

Την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τις φωτογραφίες από την κηδεία της μαμάς της σχολίασε το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της εκπομπής της. Θυμίζουμε ότι φωτογράφοι πήραν πλάνα από την κηδεία της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου, ενώ εκείνη είχε ζητήσει να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Μάλιστα, στην ανάρτησή της δήλωσε πως αν δεν τις αποσύρουν θα κινηθεί νομικά. Η Καινούργιου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις σκέψεις που της δημιουργήθηκαν με αυτή την ανάρτηση, ενώ αποκάλυψε πως χθες επικοινώνησε με την Σίσσυ Χρηστίδου.

“Χθες διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο, για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα, μιλάω για τον εαυτό μου, να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους; Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παράκληση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την κηδεία

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε στα social media και με ανάρτησή της ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της ακολούθους για τις ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης που της στέλνουν.

Παράλληλα έκανε έκκληση και ζήτησε να μη δημοσιευτούν στα ΜΜΕ φωτογραφίες από την κηδεία της μητέρας της ενώ στο τέλος ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που κάποιοι προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση θα κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες.

“Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. *Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση” έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

christidou
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις