Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οπαδική επίθεση σε 20χρονο – Γαλάτσι: Νέο περιστατικό σοκ, χτύπησαν 29χρονο και στη Χαλκίδα
ΕΛΛΑΔΑ

Οπαδική επίθεση σε 20χρονο – Γαλάτσι: Νέο περιστατικό σοκ, χτύπησαν 29χρονο και στη Χαλκίδα

Οπαδική επίθεση σε 20χρονο - Γαλάτσι: Τον ρωτούσαν επίμονα τι ομάδα είναι. Ο 20χρονος δεν απάντησε και τότε τού επιτέθηκαν

Μία νέα οπαδική επίθεση, αυτή τη φορά με θύμα έναν 20χρονο, σημειώθηκε στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένη, την ώρα που όλη η Ελλάδα παραμένει “παγωμένη” με τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη από χούλιγκαν, ένας νεαρός 20 ετών δέχθηκε επίθεση στο Αλσος Βεϊκου. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, μία ομάδα νεαρών τον προσέγγισε ενώ εκείνος βρισκόταν στο γήπεδο μπάσκετ και τον ρωτούσαν επίμονα τι ομάδα είναι. Ο 20χρονος δεν απάντησε και τότε εκείνοι τού επιτέθηκαν και τον χτυπούσαν με καπνογόνο στο κεφάλι. Το θύμα μαζί με τον πατέρα του, μετά την επίθεση, κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Γαλατσίου.

Οργανωμένες επιθέσεις χούλιγκανς: Θύματα μιλούν στον Alpha
Και στη Χαλκίδα

Περιστατικό οπαδικής βίας συνέβη και στη Χαλκίδα στις 31 Ιανουαρίου, αλλά το θύμα το κατήγγειλε στην αστυνομία στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε, ήταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Κανήθου με την σύντροφό του.

Ξαφνικά, όπως αναφέρει το eviatopblog.gr, εμφανίστηκαν τρία άτομα με κουκούλες και φωνάζοντας “γ@@@@@@ι ο Παναθηναϊκός”, τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά.

Ο 29χρονος μετέβη στο nοσοκομείο, αλλά δεν είπε ότι τον χτύπησαν άγνωστοι. Ισχυρίστηκε ότι χτύπησε μόνος του, αφού όπως είπε τον είχαν απειλήσει ότι εάν μιλήσει κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Λίγες ημέρες μετά ο 29χρονος πήρε την απόφαση και πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις