Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – Σνικ: Μια κόντρα που κρατάει από τα παλιά
LIFESTYLE

Λιάγκας – Σνικ: Μια κόντρα που κρατάει από τα παλιά

Λιάγκας - Σνικ: Πότε ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στον ράπερ και τον παρουσιαστή

Η κόντρα ανάμεσα στον Snik και τον Γιώργο Λιάγκα από ότι φαίνεται καλά κρατεί. Το νέο επεισόδιο στην μακρόχρονη διαμάχη τους ξεκίνησε όταν ο γνωστός ράπερ προκάλεσε τον παρουσιαστή να βρεθούν στο ρινγκ, με τον τελευταίο να ξεσπάει μέσα από το Πρωινό της Παρασκευής. Ο ράπερ δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στον παρουσιαστή και το έκανε μέσα από τα stories του στο Instagram καθώς ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φωτογραφίζει τον Λιάγκα και την παρέα του λέγοντας πώς όλα γίνονται για την τηλεθέαση. «Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση».

Σε άλλο story που έχει ανεβάσει δείχνει έναν γυμνοσάλιαγκα και γράφει: «Κρατήστε αυτό το L».  Θα απαντήσει άραγε ο Γιώργος Λιάγκας αύριο μέσα από το «Πρωινό»;

Το χρονικό της κόντρας Λιάγκα – Snik

Οι δύο ράπερ, ο Snik και ο Light πριν από μερικές μέρες προκάλεσαν χαμό στο διαδίκτυο όταν κανόνισαν μεταξύ τους αγώνα πυγμαχίας. Η εκπομπή «Το Πρωινό» πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζει τον Snik να προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία. Ο Snik έκανε αυτή τη δήλωση μετά τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή για το περιστατικό με τον Light. «Είδα ότι το σχολιάσανε αυτό, αλλά δεν έχω κάτσει ούτε στο google να τα ανοίξω να ξέρεις. Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα», φαίνεται να λέει ο Snik.

«Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες κλαίει όλη η Ελλάδα γι αυτό που έγινε και για τη βία και συνεχίζουμε να ακούμε και να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν παιδιά να λένε “ελάτε να πλακωθούμε”. Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας. Πριν λίγες ημέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις και δισκογραφικές και όλοι και λέγαμε πόσο αυτό το παιδί… για τη βία, συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται κι αυτοί λένε μεταξύ τους “έλα να πλακωθούμε”. Είναι άκομψο. Δεν μπορείς να λες από τη μια μέρα αυτό και μετά να μην σε ενοχλεί αυτό», είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά πριν την προβολή του βίντεο.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

«Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φέρεσαι ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

H κόντρα ανάμεσα σε Snik και Λιάγκα έχει παρελθόν και έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2019

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννήθηκε στον μικρόκοσμο της ελληνικής showbiz και πρωταγωνιστές της είναι ο Snik και ο Γιώργος Λιάγκας. Το θέμα ξεκίνησε όταν δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά πήγε να ρωτήσει κάτι τον Snik και εκείνος της κατέβασε το μικρόφωνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του έγινε έξω φρενών

Λίγες ώρες μετά ο γνωστός ράπερ, που φήμες τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τα stories με μια ντροπιαστική φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα ο Snik ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό στο Instagram, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι.

Δείτε πώς σχολιάστηκε το θέμα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις