Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία Άλκη – 20χρονος: Τι λέει η ΕΛΑΣ για το νεαρό που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη – 20χρονος: Τι λέει η ΕΛΑΣ για το νεαρό που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία

Δολοφονία Άλκη - 20χρονος: "Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση", σημειώνει η ΕΛΑΣ.

Ένας νεαρός, ο οποίος φέρεται να έχει ταξιδέψει στην Αλβανία, μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου Αλκή Καμπανού. Το άτομο αυτό, 20 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες είναι στενός φίλος του 23χρονου, που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία αλλά και σκληρός οπαδός του ΠΑΟΚ. Μαζί με τον 23χρονο κατηγορείται για μαχαίρωμα οπαδών του Άρη το Μάρτιο του 2019 στην περιοχή του Χαριλάου, με την δίκη γι’ αυτή την υπόθεση να εκκρεμεί. Συγκεκριμένα κατηγορείται για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ο νεαρός αυτός μπήκε από την πρώτη στιγμή στο «κάδρο» των υπόπτων στις έρευνες της Ασφάλειας, ως ένα από τα άτομα που φερόταν στο παρελθόν να ανήκει στην «ομάδα» του 23χρονου. Ωστόσο όταν αναζητήθηκε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχε φύγει από προχθές για την Αλβανία.

Είναι άγνωστο εάν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δικαστεί ή εάν θα επιχειρήσει να εξαφανιστεί. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορεί να κινηθούν άλλες διαδικασίες, όπως είναι η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης, προκειμένου να αναζητηθεί στη χώρα του για να συλληφθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με 20χρονο που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία

Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συμμετείχε σε επίθεση σε βάρος δύο ατόμων τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή Χαριλάου, από κοινού με τον 23χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου, ανακοινώνεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα. Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις