Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σία Κοσιώνη Προσωπικά: “Για μένα ο Κώστας Μπακογιάννης είναι τέλειος”
LIFESTYLE

Σία Κοσιώνη Προσωπικά: “Για μένα ο Κώστας Μπακογιάννης είναι τέλειος”

Σία Κοσιώνη Προσωπικά: Μεγάλη θαυμάστρια του Κώστα Μπακογιάννη δηλώνει η Σία Κοσιώνη - Η on air ερωτική εξομολόγηση και η δήλωσή του.

Η Σία Κοσιώνη σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή, και τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη. Ωστόσο, αυτή την Κυριακή, η δημοσιογράφος και ancorwoman του ΣΚΑΪ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ1.Σε αυτή, ακούμε τη Σία Κοσιώνη, η οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Δήμαρχο Αθηναίων, να αποθεώνει τον σύζυγό της, λέγοντας τα καλύτερα για αυτόν.

“Είναι απίστευτος ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του. Η ηρεμία του, το χαμόγελό του, αυτό το “όλα θα πάνε καλά”. Το ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα”.

– “Θα έχει ελαττώματα. Ποια είναι τα ελαττώματά του” της απαντά η Κατρίτση.

– “Για μένα είναι τέλειος” απαντά η Κοσιώνη.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής
Σε νέα πλάνα από τη συνέντευξη, ο Κώστας Μπακογιάννης μιλάει για την σύζυγό του Σία Κοσιώνη:

“Η Σία επενδύει στον γιο μας, όχι μόνο ποσοτικό χρόνο αλλά ποιοτικό χρόνο. Αυτό που κάνει η Σία εγώ δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Και το θαυμάζω και προφανώς είμαι βαθύτατα ευγνώμων. ”

Η συνέντευξη της Σίας Κοσιώνη στην εκπομπή Προσωπικά θα προβληθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ1.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις