Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Δαλάκα – Φιντιρίκος: Η αθλήτρια καταγγέλλει πως δέχεται απειλές
LIFESTYLE

Κατερίνα Δαλάκα – Φιντιρίκος: Η αθλήτρια καταγγέλλει πως δέχεται απειλές

Κατερίνα Δαλάκα - Φιντιρίκος:«Είναι άλλο να γράψεις κάτι αρνητικό σε κάποιον και άλλο να του εύχεσαι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει»

Η Κατερίνα Δαλάκα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, δήλωσε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα, με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Όλα ξεκίνησαν όταν υποστήριξε τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο, το όνομα του οποίου είχε αναφερθεί τις πρώτες ημέρες που έγινε η καταγγελία, με τον ίδιο να διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή. Η γνωστή αθλήτρια είχε δηλώσει τότε σε story στο Instagram: «Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι πριν κρίνετε ανθρώπους και καταδικάζετε ζωές και οικογένειες να ελέγχετε την αλήθεια, πριν στείλετε τα υβριστικά μηνύματα τύπου να πεθάνουμε και να πάθουμε καρκίνο να τσεκάρετε. Λυπάμαι που κανείς δεν χρωστάει ένα καλό λόγο σε κάποιον αλλά αμέσως βγάζετε τόσο μίσος. Θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση αυτή κάποια μέρα και πιστέψτε με θα θέλατε και εσείς να τσεκάρουν τα γεγονότα οι άνθρωποι πριν σας βρίσκουν και πριν σας καταδικάσουν», ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα

Στη συνέντευξή της ωστόσο στο περιοδικό, αναφέρει πως η κατάσταση με τα υβριστικά μηνύματα έχει ξεφύγει, ενώ αποκάλυψε πως την απείλησαν ότι θα της ρίξουν βιτριόλι: «Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο» δήλωσε στη συνέντευξη της, η Κατερίνα Δαλάκα και τόνισε πως απειλητικά μηνύματα, δέχεται και ο σύντροφός της.

«Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ιστορία γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Είναι άλλο να γράψεις κάτι αρνητικό σε κάποιον και άλλο να του εύχεσαι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει. Ευτυχώς για τον Δημήτρη αποδείχτηκε γρήγορα ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση και εύχομαι το ίδιο να συμβεί αν υπάρχουν κι άλλοι που ενεπλάκησαν αδίκως» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις