Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τζαβέλλας Άρης – ΑΕΚ αντίδραση: Η συγγνώμη του ποδοσφαιριστή μετά τον “σάλο”
ΕΛΛΑΔΑ

Τζαβέλλας Άρης – ΑΕΚ αντίδραση: Η συγγνώμη του ποδοσφαιριστή μετά τον “σάλο”

Τζαβέλλας Άρης - ΑΕΚ αντίδραση: Ο Γιώργος Τζαβέλλας, με ανάρτηση στα social media, ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του μετά το γκολ του Σέρχιο Αραούχο.

Σάλο αντιδράσεων προκάλεσε η συμπεριφορά του Τζαβέλλα στο Άρης-ΑΕΚ, με τον Αλέξη Κούγια να τον χαρακτηρίζει «μα…κα». Σε ένα ματς όπου το κλίμα ήταν βαρύ μετά τη δολοφονία του Άλκη από τυφλή οπαδική βία, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Τζαβέλλας τράβηξε τα βλέμματα για αρνητικό λόγο. Συγκεκριμένα, ο Αραούχο πέτυχε πανέμορφο τέρμα με ψαλίδι, και αντί να πανηγυρίσει πήγε στην κάμερα σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το γράμμα «Α», το αρχικό του Άλκη Καμπανού, ως φόρο τιμής. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Τζαβέλλας φαίνεται στο ίδιο πλάνο να πανηγυρίζει έξαλλα και να απευθύνεται στους οπαδούς του Άρη με άσχημο τρόπο. Το κοντράστ των δύο ανδρών ήταν τόσο έντονο που προκάλεσε αντιδράσεις από διάφορες προσωπικότητες του αθλητισμού και όχι μόνο.

Κούγιας: «Είναι ένας μαλ…ας και μισός»

Με έναν… λιγότερο ψύχραιμο τρόπο αναφέρθηκε ο μεγαλοδικηγόρος Αλέξης Κούγιας στην κίνηση του Τζαβέλλα. Συγκεκριμένα, τον χαρακτήρισε «έναν μα…κα και μισό» και «νούμερο», σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Status FM.

Με ανάρτησή του, ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε:

«Η αντίδρασή μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιονδήποτε. Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς. Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγχω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι τη σκληρή κριτική. Το μόνο που ζητάω, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας. Με πρώτον εμένα! Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις