Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τοξικολογικές εξετάσεις Γεωργίας Μπίκα: «Ανακούφιση και δικαίωση», λέει ο δικηγόρος του 27χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Τοξικολογικές εξετάσεις Γεωργίας Μπίκα: «Ανακούφιση και δικαίωση», λέει ο δικηγόρος του 27χρονου

Τοξικολογικές εξετάσεις Γεωργίας Μπίκα: Μετά την εξέλιξη αυτή ο 27χρονος που καταγγέλλεται από την 24χρονη Γεωργία απαντά για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου του.

Ανακούφιση νιώθει η πλευρά του 27χρονου που η Γεωργία Μπίκα καταγγέλλει στην υπόθεση του βιασμού μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες. Μετά την εξέλιξη αυτή ο 27χρονος που καταγγέλλεται από την 24χρονη Γεωργία απαντά για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου του στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν . Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου στο άκουσμα των αποτελεσμάτων δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση», είπε ο δικηγόρος Δημήτρης Τσάκος και συμπλήρωσε πως οι εντολείς του «επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους κατά παντός υπευθύνου».

 Δείτε ακόμη

Σπαρακτικές στιγμές: Τι ζητά ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη
Οι 4 ζώνες που θα πληγούν σήμερα από καταιγίδες -Πού αναμένονται χιονοπτώσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις