Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέισον Γκρίνγουντ κοπέλα: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέισον Γκρίνγουντ κοπέλα: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ

Μέισον Γκρίνγουντ κοπέλα: Η υπόθεση λαμβάνει διαστάσεις... χιονοστιβάδας, μετά τα βίντεο που «ανέβασε» η πρώην σύντροφός του στα social media.

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τον Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και για απειλές θανάτου κατά της συντρόφου του, Χάριετ Ρόμπσον. Η Αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (1/2) ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη ως ύποπτος (και) για σεξουαλική επίθεση και απειλή δολοφονίας. Η υπόθεση λαμβάνει διαστάσεις… χιονοστιβάδας, μετά τα βίντεο που «ανέβασε» η πρώην σύντροφός του στα social media την περασμένη Κυριακή (30/01) και τις αναφορές που έκανε εναντίον του Γκρίνγουντ.

Οι Αρχές ήταν πολύ προσεκτικές όλες αυτές τις ημέρες στις αναφορές και τις διατυπώσεις τους. Αμέσως μετά τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή, αναφέρθηκε ότι συνελήφθη ένας ύποπτος, «αφού ενημερωθήκαμε για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα που κατήγγειλε περιστατικά σωματικής βίας». Οι κατηγορίες εναντίον του Γκρίνγουντ -συμπεριλαμβανομένων βίντεο, φωτογραφιών και ηχητικής εγγραφής- δημοσιεύθηκαν στο Instagram την περασμένη Κυριακή και στη συνέχεια διαγράφηκαν. Πλέον ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος μετά από τρεις μέρες υπό κράτηση, αφού πλήρωσε την εγγύηση που είχε οριστεί.

Δείτε ακόμη
Αυγενάκης για τον θάνατο του 19χρονου: «Ο αθλητισμός είναι ζωή και όχι αρένα εγκληματιών»
Ο Ηρακλής «έβαψε» το σήμα του με τα χρώματα του Άρη για να τιμήσει τον αδικοχαμένο Άλκη
«Εξαφανίστηκε» από την Μάντσεστερ ο Γκρίνγουντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις