Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / 22χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε: Θρήνος στην Ηλιούπολη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

22χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε: Θρήνος στην Ηλιούπολη

22χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε: Πέθανε ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ηλιούπολης, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ' Εθνικής.

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση θανάτου του 22χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας της Ηλιούπολης, Αλέξανδρου Λάμπι, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα το μεσημέρι της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη αγώνας της Γ’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων της Ηλιούπολης και της Ερμιονίδας, ο 22χρονος Αλεξανδρος κατέρρευσε πριν εκτελέσει πλάγιο άουτ.

Το ιατρικό επιτελείο του γηπέδου έσπευσε για πρώτες βοήθειες και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να τον επαναφέρουν με απινιδωτή. Κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει τον 22χρονο εξτρέμ που τελικά κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο. “Aλέκο μας, φίλε μας, αδερφέ μας, έφυγες τόσο άδικα. Όλη η ομάδα, όλη η πόλη θρηνεί σήμερα. Δεν βγαίνουν τα λόγια… μόνο ενας αβάσταχτος πόνος και ένας κόμπος στο στομάχι.

Καλό ταξίδι Αλεκάρα…”. γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook o ΓΣ Ηλιούπολης.

Δήμαρχος Ηλιούπολης: “Αβάσταχτος ο πόνος όλων μας”

”Αβάσταχτος ο πόνος όλων μας, όλης της Ηλιούπολης για το χαμό του Αλέξανδρου Λάμπι, του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, που κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Συμπάσχουμε με την οικογένειά του.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις