Φάρμα ασυλία: Ποιοι θα καταφέρουν να γλιτώσουν από τη μαύρη πέτρα;

LIFESTYLE

Φάρμα ασυλία: Ποιοι θα καταφέρουν να γλιτώσουν από τη μαύρη πέτρα;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Φάρμα ασυλία: Ο Γρηγόρης, που μόλις επέστρεψε από το νοσοκομείο, και η Αγγελική έχουν ασυλία.

01.02.2022 | 14:34

Φάρμα ασυλία: Νέοι κανόνες έρχονται να ανατρέψουν το παιχνίδι. Ο ομαδικός αγώνας ασυλίας χρειάζεται τεχνική, αλλά και δύναμη… Ποιοι θα καταφέρουν να γλιτώσουν από τη μαύρη πέτρα της Σάσας; Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα» που θα προβληθεί στις 21:00 είναι γεμάτο εξελίξεις.  Οι συζητήσεις για τους μονομάχους αυτής της εβδομάδας συνεχίζονται, ενώ Νάιρα και Κουτσαβάκης… φλερτάρουν.

Ποιος ή ποια δεν χάρηκε για την επιστροφή της Αγγελικής; Τι θα απαντήσει η Σάσα στην ερώτηση του Σάκη, αν αλλάζουν τα δεδομένα για την επιλογή του 1ο μονομάχου με την επιστροφή της Αγγελικής; Ο Γρηγόρης, που μόλις επέστρεψε από το νοσοκομείο, και η Αγγελική έχουν ασυλία. Ο γιατρός ενημέρωσε ότι ο Αστρινός δεν μπορεί να αγωνιστεί στην ομαδική φάση, ενώ του δόθηκε το δικαίωμα να συμμετάσχει στο quiz. Ο Αστρινός αρνείται γιατί δεν το θεωρεί δίκαιο και ο Σάκης τον ενημερώνει ότι πρέπει να πάρει μέρος.

Φάρμα ασυλία: Η Σάσα επιλέγει δύο γυναίκες για ομαδάρχες

Στην ομαδική φάση της ασυλίας, η Σάσα επιλέγει δύο γυναίκες για ομαδάρχες, αλλά δίνει το πλεονέκτημα στη Μαρία να διαλέξει πρώτη, ώστε να έχει το αβαντάζ να επιλέξει περισσότερους άντρες στην ομάδα της, κάτι που δεν αφήνει ασχολίαστο η Αθανασία. Το αγώνισμα για την ασυλία είναι διελκυστίνδα, το οποίο πέρα από την τεχνική χρειάζεται σίγουρα και δύναμη. Οι δύο ομάδες διαμορφώνονται ως εξής:

1η ομάδα: Μαρία, Μιχάλης, Νεόφυτος, Κουτσαβάκης
2η ομάδα: Αθανασία, Βασίλης, Μάνος, Νάιρα

Ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει και ποιο μέλος της θα κερδίσει, τελικά, την ασυλία;

Ετικέτες
Exit mobile version