Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέισον Γκρίνγουντ – κοπέλα: «Εξαφανίστηκε» από την Μάντσεστερ ο 20χρονος ποδοσφαιριστής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέισον Γκρίνγουντ – κοπέλα: «Εξαφανίστηκε» από την Μάντσεστερ ο 20χρονος ποδοσφαιριστής

Μέισον Γκρίνγουντ - κοπέλα: Οι συμπαίκτες του, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νταβίντ ντε Χέα, ο Πολ Πογκμπά και ο Μάρκους Ράσφορντ είπαν ότι δεν ακολουθούν πλέον τον 20χρονο στα social media.

Η υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ έχει σοκάρει την Premier League, ενώ διαρκώς έρχονται στην δημοσιότητα νέα στοιχεία για τον 20χρονο παίκτη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» καταδικάζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και φρόντισαν να το δείξουν με κάθε τρόπο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail» άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να αφαιρέσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα όλα τα προϊόντα που συνδέονται με το όνομα του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την πλευρά τους εξαγριωμένοι οπαδοί επέστρεψαν στην μπουτίκ της ομάδας στο «Ολντ Τράφορντ» φανέλες που έφεραν το όνομα του παίκτη, ζητώντας τα χρήματα τους πίσω.

Οι συμπαίκτες του, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νταβίντ ντε Χέα, ο Πολ Πογκμπά και ο Μάρκους Ράσφορντ είπαν ότι δεν ακολουθούν πλέον τον 20χρονο στα social media, ενώ η Nike διέκοψε τη συμφωνία χορηγίας του. Ο χορηγός της φανέλας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, TeamViewer, δήλωσε ότι «παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις», ενώ ο επίσημος συνεργάτης Cadbury ανακοίνωσε ότι ο Γκρίνγουντ δεν θα εμφανίζεται πια σε κανένα από τα προϊόντα μάρκετινγκ της.

Δείτε ακόμη
Και επίσημα στην Πόρτο ο Σεμέδο
Επίσημη παρουσίαση του Σιόβα από την Φορτούνα Σιτάρντ
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γκρίνγουντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις