Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάσια Τριφύλλη – Καινούργιου: «Κατερίνα, παιδί μου, δεν κάνεις έρωτα;»
LIFESTYLE

Βάσια Τριφύλλη – Καινούργιου: «Κατερίνα, παιδί μου, δεν κάνεις έρωτα;»

Δείτε τον διάλογο ανάμεσα στις δύο γυναίκες - «Κατερίνα, παιδί μου, δεν κάνεις έρωτα;»

Μία «συμβουλή» για τα νεύρα έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένο το κοινό της, που τη λατρεύει για τις ατάκες της και το καυστικό της χιούμορ. Αναφερόμενη στον ανταγωνισμό της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο παρελθόν, είπε χαρακτηριστικά: «Ζούσα κάθε μέρα με την αγωνία αν με πέρασε ή δεν με πέρασε. Αντί να ξυπνάω με ένα ωραίο φιλί το πρωί ή με ένα ωραίο πήδ…, εγώ ξυπνούσα με τον φόβο. Ωραίο πράγμα, να ξυπνάς έτσι», για να λάβει ένα έντονο βλέμμα από την Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε ακολούθησε ένας ιδιαίτερος διάλογος ανάμεσά τους, με τη Βάσια Τριφύλλη να προσπαθεί να της «κάνει πάσα» τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Τριφύλλη σε Καινούργιου: «Δεν κάνεις έρωτα;» – «Τώρα τελευταία όχι»

«Κατερίνα, μην κάνεις έτσι παιδί μου, εσύ δεν κάνεις έρωτα;», ρώτησε την παρουσιάστρια, με εκείνη να της απαντάει: «Τον τελευταίο καιρό όχι, γι’ αυτό είμαι μες στα νεύρα».

Τότε, η ηθοποιός της πρότεινε τη λύση. «Να το διορθώσεις αμέσως, να σου δείξει ο Αντρέας», της είπε, προκαλώντας την έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου.

«Όχι, Παναγία μου, ο Αντρέας είναι σαν τον μαπμπά μου, συγγνώμη Αντρέα», είπε απευθυνόμενη στον παρουσιαστή, ο οποίος αμέσως έσπευσε να της εξηγήσει για να μην παρεξηγηθεί: «Να σου δείξω είπε, αλλά όχι πάνω σου, παντομίμα εννοεί παιδί μου», είπε.

Τότε, η Βάσια Τριφύλλη παρενέβη εννοείται πετώντας ακόμα μία ατάκα: «Παναγία σου που θα σου δείξει ο Αντρέας; Τιμή σου είναι μωρή!».

Προσπαθώντας να κλείσει την άβολη συζήτηση, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μηχανικά: «Εννοούσα ότι είναι αρκετά μεγαλύτερός μου. Σας ευχαριστώ πάντως, μου δώσατε την ωραιότερη συμβουλή της ημέρας, να ξυπνάω και να ρίχνω ένα π….. για να πηγαίνουν όλα καλύτερα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις