Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου – κατάψυξη ωαρίων: «Συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη, παίρνω τις ορμόνες»
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου – κατάψυξη ωαρίων: «Συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη, παίρνω τις ορμόνες»

Κατερίνα Καινούργιου - κατάψυξη ωαρίων: Η παρουσιάστρια μίλησε για την κρυοσυντήρηση και τις ορμόνες που παίρνει, καθώς έχει μπει στην διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

Όπως ήδη μας έχει ενημερώσει μέσα από το Instagram η Κατερίνα Καινούργιου, ξεκίνησε την κατάψυξη ωαρίων. Και μίλησε γι΄αυτό σήμερα (31/1), μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, την ώρα που μαγείρευε με την Κατερίνα Λένη. «Δεν κάνει να τρώω πολύ αλάτι και ζάχαρη τις τελευταίες ημέρες γιατί ξεκίνησα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης. Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη. Όπως καταλαβαίνετε αυτές επηρεάζουν.

»Οπότε προσέχω λίγο το αλάτι και τη ζάχαρη για την κατακράτηση. Μου λέει ο γιατρός ότι αυτή η διαδικασία γενικότερα θέλει να έχεις καλή διάθεση και να μην συγχύζεσαι. Τέλεια γιατρέ, όλα λάθος! Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες και μετά μπαίνεις στη διαδικασία. Βέβαια να ξέρεις ότι οι γιατροί συνιστούν μέχρι τα 35 να το έχεις κάνει. Τελοσπάντων θα τα πω αναλυτικά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις