Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – νέος αρχηγός: Η επιστροφή που θα αλλάξει τα δεδομένα
LIFESTYLE

Φάρμα – νέος αρχηγός: Η επιστροφή που θα αλλάξει τα δεδομένα

Φάρμα - νέος αρχηγός: Η επιστροφή του Γρηγόρη από το νοσοκομείο, αλλά και ένας νέος τραυματισμός αλλάζουν και πάλι την καθημερινότητα των παικτών.

Φάρμα: Μετά την αποχώρηση της Ανίτας, νέος αρχηγός, νέα δεδομένα, νέα αποστολή. Η εβδομάδα στη «Φάρμα» ξεκινά με πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις, που δημιουργούν καινούργιους συμμάχους και εχθρούς στο παιχνίδι. Η επιστροφή του Γρηγόρη από το νοσοκομείο, αλλά και ένας νέος τραυματισμός αλλάζουν και πάλι την καθημερινότητα των παικτών. Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει στη «Φάρμα» σε ένα comeback που θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα αναζωπυρώσει έντονα συναισθήματα. Νέος αρχηγός της φάρμας η Σάσα, η οποία προχωράει στις «προγραμματικές» της δηλώσεις και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά, μιας και όπως έχει πει στον Σάκη έχει εκκρεμότητες. Σε αυτές τις εκκρεμότητες έχει προστεθεί και ο Νεόφυτος που την προηγούμενη εβδομάδα της έδωσε τη μαύρη πέτρα.

Η Μαρία προσπαθεί να πείσει τις 4 γυναίκες που έχουν μείνει να συνασπιστούν ώστε, επιτέλους, να αποχωρήσει άντρας από τη φάρμα. Η Σάσα δείχνει ότι συμμερίζεται την άποψη της Μαρίας και δηλώνει ότι καθώς βρίσκονται σχεδόν στη μέση του παιχνιδιού καλό θα ήταν να φύγει κάποιος και από το στρατόπεδο των ανδρών. Ο Νεόφυτος, που έχει καταλάβει ότι βρίσκεται στις επιλογές της Σάσας, έχει ξυπνήσει με νεύρα και σε συζήτηση που έχει με τον Μάνο τον ενημερώνει ότι η Αθανασία θα προσεγγίσει τη Σάσα για να αποφύγει τη μαύρη πέτρα.

Φάρμα: Οι παίκτες βρίσκονται, άλλη μια φορά, αντιμέτωποι με μια δύσκολη αποστολή

Ο Μάνος πέφτει από τα σύννεφα και ο Κουτσαβάκης δηλώνει ότι αν η Αθανασία καταφέρει να γλυτώσει τότε ο τίτλος είναι μεγαλύτερος και από χρυσή ολυμπιονίκης. Ο Νεόφυτος ζητάει από τον Μάνο στην περίπτωση που πάρει τη μαύρη πέτρα να έχει αντίπαλο τον Βασίλη. Ο Γρηγόρης επιστρέφει και δηλώνει ότι μόνο με κομμένο χέρι θα φύγει από τη Φάρμα. Η Σάσα τον ενημερώνει για ό,τι έχει συμβεί. Οι παίκτες βρίσκονται, άλλη μια φορά, αντιμέτωποι με μια δύσκολη αποστολή. Και φυσικά έχουμε και τον τραυματισμό της ημέρας! Η Νάιρα χτυπάει στο κοτέτσι και βάζει τα κλάματα. Η Σάσα, προσπαθώντας να διασκεδάσει την κατάσταση, λέει ότι το νοσοκομείο πρέπει να έρθει στη Φάρμα, με τόσους τραυματισμούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις