Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Άδωνις Βουλή: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Άδωνις Βουλή: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Πολάκης - Άδωνις Βουλή: «Να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι την Τρίτη στη συζήτηση για τον αναπτυξιακό»

Άγριο επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη αναστάτωσε τη Βουλή. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, την ώρα που ο κ. Γεωργιάδης βρίσκονταν σε πηγαδάκι βουλευτών της ΝΔ στο καφενείο πέρασε από μπροστά ο κ. Πολάκης ο οποίος τον προειδοποίησε: «Εμείς θα τα πούμε μεθαύριο στον Αναπτυξιακό, να είσαι έτοιμος με τσίγκινο σωβρακάκι».

« Θα σου κάνω μήνυση την Τετάρτη για 1 εκατ. ευρώ», του απάντησε εξοργισμένος ο υπουργός.

Ο διάλογος Πολάκη-Γεωργιάδη:

Παύλος Πολάκης: Εμείς θα τα πούμε την Τρίτη στον Αναπτυξιακό

Αδωνις: Όποτε θέλεις

Πολάκης: Όταν θα έρθω να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι

Άδωνις: Με απειλείς; Την Τετάρτη θα σου τραβήξω αγωγή ένα εκατομμύριο ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη

Πολάκης: Να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο

Αν και προσήλθε η φρουρά, δεν χρειάστηκε να παρέμβει. Από την πλευρά της ΝΔ επενέβη ο Βασίλης Σπανάκης, που στάθηκε μεταξύ των δύο, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ο Νίκος Φίλης, για να συγκρατήσει τον κ. Πολάκη.

Δείτε LIVE
Το χθεσινό επεισόδιο με Βίτσα

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε καλέσει χθες τον ΣΥΡΙΖΑ να του ζητήσει συγγνώμη καθώς αρχειοθετήθηκε η υπόθεση Novartis ως προς την συμμετοχή του. «Για το γεγονός ότι με λέγατε κλέφτη, θα μου ζητήσετε συγνώμη; Έχει ένας από εσάς το θάρρος να σηκωθεί και να πει συγνώμη κε Γεωργιάδη;» ρώτησε, εκ νέου ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ωστόσο, ο κ. Βίτσας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ότι θεωρούμε πως έχετε πολιτική ευθύνη, σαν κυβέρνηση, κι εσείς ο ίδιος ως υπουργός Υγείας, για το σκάνδαλο Novartis, – κατ’ ελάχιστον – το θεωρούμε. Οπότε θα περιμένετε πάρα πολύ να σας ζητήσουμε συγνώμη. Δεν θα σας δώσουμε αυτή τη χαρά», είπε ο κ. Βίτσας, με τον κ. Γεωργιάδη να σχολιάζει από τα υπουργικά έδρανα: «Ντροπή σου. Για τη δωροδοκία, με λέγατε ψεύτη. Και δεν ντρέπεστε..».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις