Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ξεσπά η Μυρσίνη εναντίον της Δρόσως
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ξεσπά η Μυρσίνη εναντίον της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Σε νέους μπελάδες θα βρεθούν μπλεγμένοι για ακόμα μια φορά οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Σε νέους μπελάδες θα βρεθούν μπλεγμένοι για ακόμα μια φορά οι πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες με τις κόντρες και τις εντάσεις για ακόμα μια φορά να βγαίνουν στο προσκήνιο δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Για ποιο λόγο η Μυρσίνη θα επιτεθεί στην Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες;

Όλα θα συμβούν την ημέρα των αρραβώνων της Ρένας και του Νικηφόρου και τα προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λυθούν άμεσα, είναι πολλά. Η Πηνελόπη μαζί με τον Κωνσταντή δεν θέλουν να παρευρεθούν οι γονείς τους κάτι που ο Νικηφόρος τους το ξεκαθαρίζει από την αρχή λέγοντας τους πως δεν γίνεται καθώς η μητέρα τους με την Ρένα έχουν έρθει πολύ κοντά και είναι ήδη καλεσμένη της.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η ημέρα των αρραβώνων φτάνει 

Από την άλλη, ο Νικηφόρος συζητά με τον Κωνσταντή το θέμα της Δρόσως λέγοντας του πως καλό θα ήταν να μην έρθει γιατί θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα αλλά και αμήχανο κλίμα ανάμεσα σε αυτή και τους γονείς τους. Ο Κωνσταντής είναι ανένδοτος και του ξεκαθαρίζει πως η Δρόσω, σαν μέλλουσα γυναίκα του, θα παραστεί κανονικά. Η ημέρα των αρραβώνων φτάνει και η συνάντηση της Δρόσως με τους Σεβαστούς, είναι γεγονός.

Η Μυρσίνη την πλησιάζει διακριτικά λέγοντας την «τελικά έχεις πολύ θράσος! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς» με την Δρόσω να της απαντά το εξής «μπορείς απλά να μην μου μιλάς, ούτε τον αρραβώνα του γιού σου δεν σέβεσαι;» «Παλιοθήλυκο, φύγε αμέσως από εδώ, το κατάλαβες;» της απαντά η Μυρσίνη και ένας έντονος διάλογος μεταξύ αυτής και της Δρόσως ξεσπά, στις Άγριες Μέλισσες. Ποια θα είναι η κατάληξή του;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις