Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 29/1: Χαμός με Μυριέλλα και Κατσαούνη, επίθεση κατά της ηθοποιού
LIFESTYLE

Survivor spoiler 29/1: Χαμός με Μυριέλλα και Κατσαούνη, επίθεση κατά της ηθοποιού

Survivor spoiler 29/1: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη επιτίθενται οργισμένες στη Μυριέλλα χαρακτηρίζοντάς την «ηθοποιό».

Survivor spoiler 29/01: Χαμός, χαμός και πόλεμος…πυρηνικός στο Survivor με επίκεντρο την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Μετά τα όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο και έπειτα από την αποχώρηση έκπληξη του Θανάση Βισκαδουράκη τα δεδομένα στην ομάδα των Διασήμων έχουν αλλάξει. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη επιτίθενται οργισμένες στη Μυριέλλα χαρακτηρίζοντάς την «ηθοποιό» και λέγοντάς ότι δεν θέλουν να έχουν οποιαδήποτε σχέση μαζί της.

Επίσης επιθέσεις δέχεται και ο Γιώργος Κατσαούνης αφού όπως αφέθηκε να εννοηθεί η Μυριέλλα Κουρεντή, ήταν αυτός που της ζήτησε να βγάλει ως υποψήφιο έναν ισχυρό παίκτη της ομάδας της. Στο αυριανό επεισόδιο του Survivor θα μάθουμε και τι ανέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Γιώργο Κατσαούνη μέσω του γράμματος που του έστειλε. Πιο συγκεκριμένα διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι στην επιστολή της, η Μυριέλλα ζητά από τον Κατσαούνη να μην αναφέρεται στον Τζον, αφού είναι αυτός που φροντίζει για όλα, αυτή την περίοδο που η ίδια βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler 29/01: Οι Διάσημοι θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί ηττών

Ο Κατσαούνης μιλάει στην κάμερα και λέει ότι η Μυριέλλα έχει στρατηγική και ότι πλέον τα πράγματα μεταξύ τους έχουν αλλάξει. Επίσης λέει ότι η Κουρεντή έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Τζον εξαιτίας της στάση της στο reality. Πάμε τώρα στα αγωνιστικά. Οι τυφλόμυγες και τα βαρετά αγωνίσματα τελειώνουν. Το αγώνισμα επάθλου θα περιέχει ένα μεγάλο κλασικό στίβο, καθώς και έναν δύσκολο στόχο.

Οι Διάσημοι θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί ηττών που έχουν στο παθητικό τους τον τελευταίο καιρό, ενώ οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν στο τελευταίο αγώνισμα. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ οι παίκτες των δυο ομάδων αγωνίζονται με μεγάλη ένταση. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε με τις διαρροές (spoiler) για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου του Survivor.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις