Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

25

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άρης Σερβετάλης χάκερ: Συγγνώμη από τους followers ζητά ο ηθοποιός
LIFESTYLE

Άρης Σερβετάλης χάκερ: Συγγνώμη από τους followers ζητά ο ηθοποιός

Άρης Σερβετάλης χάκερ: Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός

Πριν μερικές ημέρες χάκαραν τον λογαριασμό του Άρη Σερβετάλη στο Instagram, αλλά ο ηθοποιός κατάφερε να τον ανακτήσει με τη βοήθεια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Μέσα από instastories, ο Άρης Σερβετάλης εξήγησε τι συνέβη, ενώ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό που τον ακολουθεί, καθώς ίσως ξεγελάστηκε σε μια διαδικτυακή απάτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε τα εξής:

«Καλημέρα σας, υπήρξε ξαφνικά ένας haker. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω.

Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις