Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

21

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οροφή – γήπεδο ΔΑΙΣ: Βίντεο ντοκουμέντο λίγες ώρες μετά την κατάρρευση στα εκπαιδευτήρια Δούκα
ΕΛΛΑΔΑ

Οροφή – γήπεδο ΔΑΙΣ: Βίντεο ντοκουμέντο λίγες ώρες μετά την κατάρρευση στα εκπαιδευτήρια Δούκα

Οροφή - γήπεδο ΔΑΙΣ: «Θα θρηνούσαμε νεκρούς μαθητές εάν σήμερα δεν ήταν αργία»

Βίντεο λίγες ώρες μετά την κατάρρευση της οροφής του γηπέδου ΔΑΙΣ των εκπαιδευτηρίων Δούκα φέρνει στο φως το protothema.gr. «Θα θρηνούσαμε νεκρούς μαθητές εάν σήμερα δεν ήταν αργία» λέει στο protothema.gr ο επιχειρηματίας και γονέας μαθητή των εκπαιδευτηρίων Δούκα, Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η οροφή του κλειστού γηπέδου κατέρρευσε ολοκληρωτικά από το βάρος του χιονιού. Να σημειωθεί ότι το γήπεδο στεγάζει και τις ομάδες μπάσκετ, χάντμπολ και futsal του Δούκα.

Ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα

Η κατάρρευση της στέγης προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές και στο παρκέ και το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Γονείς των μαθητών ζητάνε τώρα την παρέμβαση εισαγγελέα. «Δεν μπορεί να υπάρξει στατική μελέτη που να αφορά σε στέγη σταδίου και να μην μπορεί να σηκώσει χιόνι. Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα» καταγγέλλει ο κ. Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης. “Ο Θεός μας λυπήθηκε και το σχολείο δεν λειτούργησε λόγω της αργίας” συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις