Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

20

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αποζημιώσεις για ζημιές αυτοκινήτων: Απίστευτο γεγονός καταγγέλλει ο Δήμαρχος Αλίμου
ΕΛΛΑΔΑ

Αποζημιώσεις για ζημιές αυτοκινήτων: Απίστευτο γεγονός καταγγέλλει ο Δήμαρχος Αλίμου

Αποζημιώσεις για ζημιές αυτοκινήτων: Το συνεργείο του Δήμου Αλίμου είχε πάει να κλαδέψει κάποια δέντρα, όμως συνάντησε τις αντιδράσεις πολιτών

Κάτοικος Αλίμου αρνήθηκε στους υπαλλήλους του δήμου να κόψουν το δένδρο που είχε γείρει από το χιόνι, όμως αυτό έπεσε και πλάκωσε το αυτοκίνητό του και τώρα ζητά αποζημίωση από τον δήμο για τη ζημιά που υπέστη το αμάξι του. Το απίστευτο περιστατικό, που δείχνει και τη νοοτροπία πολλών συμπολιτών μας, περιέγραψε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. «Αρνητής κοπής;» ειρωνεύτηκε ο παρουσιαστής, και συμπλήρωσε: «Γίνετε κι εσείς αρνητής αποζημίωσης»!

Το συνεργείο του Δήμου Αλίμου είχε πάει να κλαδέψει κάποια δέντρα, όμως συνάντησε τις αντιδράσεις πολιτών και στελεχών της αντιπολίτευσης του δήμου. Ένας μάλιστα είχε πάρει αγκαλιά το δέντρο, με αποτέλεσμα τα μέλη του συνεργείου να αποχωρήσουν. Η τύχη τα έφερε έτσι που την επόμενη μέρα ένα κλαδί από το συγκεκριμένο δέντρο έσπασε και έπεσε πάνω σε ένα Ι.Χ., το οποίο ανήκε στον άνδρα που είχε πάρει αγκαλιά το δέντρο.

Ο συγκεκριμένος πήγε στον δήμο και ζήτησε να αποζημιωθεί για τη ζημιά που υπέστη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις