Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης βυθίζεται στην απόγνωση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης βυθίζεται στην απόγνωση

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πέμπτη 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 82

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Σασμός» που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκλονίζουν τα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός». Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου 2022.

Σασμός: Πέμπτη 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 82

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε.

Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε.

Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει;

Σασμός: Το spoiler που διέψευσε, η δεύτερη σεζόν και τα μηνύματα που έλαβε μετά τον θάνατο του Πετρή

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η τηλεοπτική Αργυρώ, μίλησε την Πέμπτη ζωντανά στο Happy Day και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της δραματικής σειράς, ενώ αποκάλυψε πως πρόθεση όλων είναι ο “Σασμός” να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν. Παράλληλα η ηθοποιός διέψευσε το spoiler που κυκλοφορεί και θέλει την Αργυρώ έγκυο από το παιδί του Αστέρη. «Η Σεμίνα δεν θα μου πει τι πραγματικά συνέβη σήμερα. Δεν θα με αφήσει να πιστεύω για πολύ ότι ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος, αλλά δεν θα το πει ακόμα», είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το αποψινό επεισόδιο.
Όσον αφορά τα συναισθήματα που τρέφει η Αργυρώ για τον Αστέρη, η ηθοποιός εξήγησε: «Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου ερωτικά συναισθήματα, έχει μόνο οργή και μίσος. Δεν έχω γυρίσει τις σκηνές μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για να ξέρω πώς θα είναι. Μετά από αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχθούν, αλλά κάποιες θα τα ξαναβρούν».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αργυρώ έγκυο στο παιδί του Αστέρη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τόνισε: «Αυτό που λέτε το διάβασα κι εγώ, αλλά όχι στο σενάριο ακόμα. Θα της βγει να πάρει εκδίκηση, αλλά δεν θα το πάει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο, οπότε θα προσπαθήσει να αυτοτιμωρηθεί». Για τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη και τη γιαγιά Ειρήνη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ανέφερε: «Ήμουν άδικη μαζί του. Η γιαγιά Ειρήνη είναι προς το παρόν καλά. Θέλω να δείρω τον αστυνομικό που τα διαρρέει όλα. Στην πορεία της σειράς θα πάνε καλά η Αργυρώ με τον Αστέρη».

Τέλος η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξεκαθάρισε πως: «Υπάρχει πρόθεση και για δεύτερη σεζόν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις