Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Νικούλι – Μενεγάκη: Η καταγωγή του και ο Σασμός
LIFESTYLE

Κώστας Νικούλι – Μενεγάκη: Η καταγωγή του και ο Σασμός

Κώστας Νικούλι - Μενεγάκη: Ο «Πετρής» του Σασμού αποκαλύπτεται

Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, τον ρόλο του ως «Πετρής» στον «Σασμό» καθώς και για την καταγωγή του μίλησε ο Κώστας Νικούλι. «Για τον γονιό, όταν το παιδί του γίνεται ηθοποιός, προφανώς θα είναι δύσκολα και θα θέλει να έχει κάτι πιο σταθερό. Αλλά εγώ ένιωθα ασφάλεια κάνοντάς το, ένας καινούριος κόσμος για να μπεις σε διαφορετικές καταστάσεις» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega, για την επιλογή του να γίνει ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καταγωγή του. «Νιώθω οικεία στην Αλβανία, αλλά το μέρος που μεγάλωσα είναι η Ελλάδα, οπότε θα μου ήταν δύσκολο να φύγω για μια άλλη χώρα», δήλωσε ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι. «Δεν θέλω να αλλάξω το επίθετό μου, έτσι με θυμάμαι. Είναι αστείο το τι σε ορίζει και τι σε κάνει Έλληνα ή όχι. Δηλαδή, εγώ γεννήθηκα εδώ, έχω μεγαλώσει εδώ… Γιατί κάποιος να μου πει ότι δεν είμαι Έλληνας; Έτσι, ακόμα και όταν πήρα την ελληνική υπηκοότητα, ήθελα να κρατήσω το παλιό μου όνομα ώστε να θυμάμαι», συμπλήρωσε μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

Για τον ρόλο του ως «Πετρής» στον «Σασμό»

Για τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στον «Σασμό», τον «Πετρή», αποκάλυψε πως δέχεται σπαρακτικά μηνύματα από τους τηλεθεατές. «Πιστεύω πως καλύτερος τρόπος να φύγει αυτός ο χαρακτήρας δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Φεύγει με τον πιο όμορφο τρόπο, έναν ένδοξο τρόπο. Βλέπω την αγάπη και των συνεργατών μου και του κόσμου. Αυτό μπορεί να μου δώσει μόνο χαρά», προέταξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις